Osman Ak Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 (düzenlendi) arkadaşlar özür dileyerek yardımınızı istiyorum.. şeker kırmızısı hb focusum var.. malum jantları emanet gibi duruyor.. jant değiştirmek birazda büyütmek istiyorum ancak daha önce hiç bir aracımda jant ebatını değiştirmedim.. istediğim jant 17" kullanacağım lastik muhtemelen 215/50/17 olacak.. öncelikle konfordan çok birşey kaybedermiyim?? yay değiştirmeme gerek varmıdır? fotoğraftaki jantlardan hangisi ve uygun olanı yada tanıdığı olan varmıdır (fotoğraflar temsilidir sadece şekil belirtmek içindir. ) Ocak 19, 2016 Osman Ak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Konfor kaybı olmaz 17'' ile ya da bu lastik seçimi ile diyelim. Yay değiştirmek gerekli/şart değil ama bunlar görsel keyif için yapılıyorsa onun da değiştirilmesi makuldur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 RS'in jantları beni benden aldı... konumuza gelelim. focus mk3 için zaten fabrika tarafından tavsiye edilen ölçüler 215-50-17'dir... bende bu şekilde kullanıyorum. herhangi bir konfor kaybı vs. olmuyor. yay'a falan da gerek yok, kendiniz görüntü için isterseniz orası ayrı ama şahsi fikrim güzelleştirmiyor çirkinleştiriyor daha fazla. eklediğiniz jantlar 18 inç, 235-40-18 ölçüleri kullanılır onlarda. çok kollu RS jantının 17 olan replicaları piyasada var. seçim sizin, örnek koyarsanız kendimizce yorum yaparız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 4 dakika önce, Mert Yürüyen said: eklediğiniz jantlar 18 inç, Sondaki RS jantı 19 hatta. 5 dakika önce, Mert Yürüyen said: 235-40-18 ölçüleri kullanılır onlarda. 225 40 18 daha rahat bulunur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 6 dakika önce, Mert Yürüyen said: RS'in jantları beni benden aldı... konumuza gelelim. focus mk3 için zaten fabrika tarafından tavsiye edilen ölçüler 215-50-17'dir... bende bu şekilde kullanıyorum. herhangi bir konfor kaybı vs. olmuyor. yay'a falan da gerek yok, kendiniz görüntü için isterseniz orası ayrı ama şahsi fikrim güzelleştirmiyor çirkinleştiriyor daha fazla. eklediğiniz jantlar 18 inç, 235-40-18 ölçüleri kullanılır onlarda. çok kollu RS jantının 17 olan replicaları piyasada var. seçim sizin, örnek koyarsanız kendimizce yorum yaparız. Aynen Mert RS jantlar yeme de yanında yat modeli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 7 dakika önce, Serdar Eryürekli said: Sondaki RS jantı 19 hatta. 225 40 18 daha rahat bulunur. parayı verince anında bulunur sıkıntı yok 225 çamurluğu 235 kadar iyi doldurmuyor... alıyorsan gy eagle f1 alıcaksın bknz. serdar yaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Ak Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 9 dakika önce, Mert Yürüyen said: RS'in jantları beni benden aldı... konumuza gelelim. focus mk3 için zaten fabrika tarafından tavsiye edilen ölçüler 215-50-17'dir... bende bu şekilde kullanıyorum. herhangi bir konfor kaybı vs. olmuyor. yay'a falan da gerek yok, kendiniz görüntü için isterseniz orası ayrı ama şahsi fikrim güzelleştirmiyor çirkinleştiriyor daha fazla. eklediğiniz jantlar 18 inç, 235-40-18 ölçüleri kullanılır onlarda. çok kollu RS jantının 17 olan replicaları piyasada var. seçim sizin, örnek koyarsanız kendimizce yorum yaparız. ilk fotoğraftaki jantın 16 ve 17 sini buldum tabiki replika.. diğerlerinin özellikle çok kollu (son fotoğraf) jantın replikasını nerden bulabilirim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 (düzenlendi) 11 dakika önce, Mert Yürüyen said: parayı verince anında bulunur sıkıntı yok 225 çamurluğu 235 kadar iyi doldurmuyor... alıyorsan gy eagle f1 alıcaksın bknz. serdar yaman Ne demişim bak bak daha rahat bulur. yaw he heee bırak şimdi. doldurmuyormuş. 1 cm fark var vijdansız. Ocak 19, 2016 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 39 dakika önce, Osman Ak said: ilk fotoğraftaki jantın 16 ve 17 sini buldum tabiki replika.. diğerlerinin özellikle çok kollu (son fotoğraf) jantın replikasını nerden bulabilirim.. Replikaya hiç yanaşma derim ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 2 dakika önce, Doğan Kurban said: Replikaya hiç yanaşma derim ben. Doğan'a katılıyorum... Bir video vardı replicalarla ilgili bulsam da koysam buraya... Zora gelemiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Abi 80km hızla girdiğim çukurdan replika jantın sağlam kalmasını geç arabanın yolda kalması bile oem jantın vazgeçilmez olma sebebidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Konfor kaybı elbette oluyor replica yerine Oem ürün tercih edin bence 18 inç kullandım hep 17 için bişe diyemicem 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2016 Konfor kaybı elbette oluyor replica yerine Oem ürün tercih edin bence 18 inç kullandım hep 17 için bişe diyemicem Aha benim jantlar Izin aldinmi benden yaman yayinliyorsun gorsellerini [emoji14] 17 kullanan bir cok kisi memnun. Konfor kaybindan bahsettiklerini hic duymadim. 18 jantlardada oyle aman aman bir konfor kaybi hissedemedim ben. Tabiki bu isler tercih meselesidir. 19 takmayi bile dusunen arkadaslarimiz var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 (düzenlendi) Ocak 29, 2016 Yasin Ş. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önder Kaya Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 (düzenlendi) Konuyla alakası yok yardımcı olursanız sevinirim, 4 adet kış lastigimden sol arka lastik pert oldu, lastiklerim 195.65.15 dir, patlayan sol arka yerine 185.65.15 ikinci el lastik taktım, bana sıkıntı yaratirmi, aracın mekanik sürüş vs gibi etkilermi, en azından kışı çıkaralım dedim Ocak 29, 2016 Önder Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap