Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Benim için jant eli yüzü düzgün sağlam ve en hafif olanı. Bana göre süt size göre çikolata yani. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 siyah yaparız, gun metal... köşkeroğlunda bir eleman var (adı mehmet sanırım) serviste çalışıyor hatta bugün muhabbet ettik, onun şeker kırmızı bir F3'ü var. kendisi titanium jantlarını gunmetal'e boyamış. rengide kendi ayarlamış servisteki sınırsız imkanlarla demem o ki, lansman jantını boyarız, no problem [emoji4] not: oha, nasıl tatlı kafasına girdiysem "şahsuvaroğlu" yazacağıma yukarıda "köşkeroğlu" yazmışım... Hhahahahahaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 3 saat önce, Mert Yürüyen said: senin difüzörün var, sana jant mant yok cezalısın hocam Zaten difüzör değil mi beni buralarda sabahlatan. Ne diye oynuyorsun arabanın orasını burasını ki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Ak Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 (düzenlendi) 13 saat önce, hüseyin ipek said: Bana da bulun bundan bu jant güzel de nerden bulacam bir powcan die bir markada buldum replikasını ama üretici hakkında hiç bir bilgim yok.. focus yetkisi servisi 900 civarında satıyor tanesini... http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-ford-rs-jant-17-5x108-kupon-jant-ltd-sti-274562687/detay bu nasıl olur ki.... 15 saat önce, Yahya Akman said: Lansmanları es geçmemek lazim hocam 18" orjinal mı aldınız? varmı ankarada jant alabileceğimiz güvenilir bir yer Mart 11, 2016 Osman Ak tarafından düzenlendi eklenti yapma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Ben hala Sabri'nin Volvo jantlarının üstüne alternatif göremiyorum. Tamam ST ve diğer Focus'a özel oem jantlarda güzel ama farklılık isteyenler için Volvo R-Design jantını tek geçerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 6 dakika önce, Serkan Karakoca said: ben burdayım dağılmam hafta sonu takıyım yavruları İşte bu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 11 March 2016 - 13:33 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: ben burdayım dağılmam hafta sonu takıyım yavruları ben bunu unutmuştum ya... iyice morali bozulacak milletin, en iyisi biz burda kalalım @Serkan Karakoca ve @Serdar yaman terketsin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 ben burdayım dağılmam hafta sonu takıyım yavruları [emoji3] Tartacaktık [emoji3][emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 birde gündüz çektiydim 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Resmen savaş başlamış burda kimin hb si daha güzel @Doğan Kurban abi şuraya bir sedan koyda dağılsınlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 en güzeli inki gibi geliyor bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 29 dakika önce, Semih G. said: Resmen savaş başlamış burda kimin hb si daha güzel @Doğan Kurban abi şuraya bir sedan koyda dağılsınlar evet düşüp bayılırız, sakın koymasın, gözlerimizin tadı kaçmasın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 En güzeli benimki. Benim gözümde öyle yani sizi bilemem Konu şimdi kapanmıştır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 En güzeli benimki. Benim gözümde öyle yani sizi bilemem [emoji3] Konu şimdi kapanmıştır. Resimleri güzellik yarışmasına koyacaklarına Jantlar yarışıyor yap konuyu [emoji3][emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap