Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 12 dakika önce, Serdar yaman said: Resimleri güzellik yarışmasına koyacaklarına Jantlar yarışıyor yap konuyu Ona baya ara verdik evet farkındayım ama onun konsepti güzel araba jant değil Güzel çekim, öyle kalsın. Tabi dileyen güzel jant anketi açmakta özgür 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Ben foto atmıyım orantısız rekabet olmasın. Malum @Mert Yürüyen gibi çakma sport paketciler var aramızda kıskanırlar felan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 21 dakika önce, Doğan Kurban said: Ben foto atmıyım orantısız rekabet olmasın. Malum @Mert Yürüyen gibi çakma sport paketciler var aramızda kıskanırlar felan Hahhah... Sanirsinki ford sedan focus icin spor bi paket yada ekler dusunmus. Hahahhaha... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Şimdi, Mert Yürüyen said: Hahhah... Sanirsinki ford sedan focus icin spor bi paket yada ekler dusunmus. Hahahhaha... Benimki sport paket değil ki. Difüzörüm olsa diğer eksikleride alır derdim benimki sport paket diye. Çakma sp seni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 hocam 18" orjinal mı aldınız? varmı ankarada jant alabileceğimiz güvenilir bir yer [emoji4] Orjinal jant. Ford uretimi. Serdar yamandan aldim. Resim benim araca ait degil sadece ornek olmasi acisindan koydum. Ben henuz kendi aracima takmadim Bildigim kadariyla ankara tan otodan almisti jantlari fakat suan getirmiyorlar diye biliyorum. Arayip gorusebilirsiniz. Mert koyma su bamya jantlarin resmini buraya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Aygün Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Konuya bende dahil oluyum bari 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Davuthan Erkılıç Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 İki adette benden gelsin Hangisi sizce? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Aygün Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 İki adette benden gelsin Hangisi sizce? Sağdaki [emoji1] [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Davuthan Erkılıç Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 Sağdaki [emoji1] [emoji1] Evet bencede soldaki [emoji16][emoji16] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 Hiçbiri, ama illa biri olacaksa üstteki olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 On 13.03.2016 at 22:13, Hüseyin Aygün said: Konuya bende dahil oluyum bari Satılık mı 3 saat önce, Davuthan Erkılıç said: İki adette benden gelsin Hangisi sizce? Üst Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 3 saat önce, Davuthan Erkılıç said: İki adette benden gelsin Hangisi sizce? Üstteki daha yakışıklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 Eşi var mı diyip Jant konusunu kapatayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Davuthan Erkılıç Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 Eşi var mı diyip Jant konusunu kapatayım [emoji3] Doğru söze ne denir yukarıdaki mondeo St başka yok [emoji16][emoji16]haklısın bence de 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Aygün Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2016 Jant manyağı yapacağınız beni her tekere farklı jant taktiracaksiniz 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap