H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Türkiyedeki ithalatçısını bulamadım maalesef . Bir ara com.tr si varmış ama şu an yok http://www.advantiwheel.com/wheel/hy-hybris-gloss-black/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 2 dakika önce, H. Cenk said: Türkiyedeki ithalatçısını bulamadım maalesef . Bir ara com.tr si varmış ama şu an yok http://www.advantiwheel.com/wheel/hy-hybris-gloss-black/ advanti yi sanırım "arıcıoğlu" satıyor cenk abi. bir araştırıversene ben sahibinden de ki mağazalarında gördüğümü hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 4 dakika önce, Mert Yürüyen said: advanti yi sanırım "arıcıoğlu" satıyor cenk abi. bir araştırıversene ben sahibinden de ki mağazalarında gördüğümü hatırlıyorum. aradım adamları, ilanda yoksa yoktur dediler Zaten onlardaki kodlar farklı . böyle bir isim bilmiyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 almadan bir jantı shoplatın bakın araç üstünde kollar ince zayıf kalabilir bence fikrimi söyleyim dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 (düzenlendi) Herkese merhabalar. Uzunca bir zamandır yoğunluktan girememiştim foruma.. Kısmet jant konusunaymış.. Önceki gün internetten bir model gördüm F3'ün üzerinde, nihayet bugün markasını öğrendim. Jant markası "Mania" modeli "MGM" 20"... Benim çok hoşuma gitti, zor beğenen birisi olarak tam istediğim diyebildiğim bir model, tabi 18" olanı... Araştırdım biraz, 18" ebat bulamadım, muhtemelen Türkiye'de zaten yok... Bilgisi olan var mı bu modelle ilgili..? Birkaç Ford modeli ile fotoları burada: http://wheelmania.co.uk/index.php?route=gallery/gallery&album_id=15 Bu arada Sabri'nin paylaştığı Volvo jantı da ilgilendiklerim ve kararsız kaldıklarım arasında... Mayıs 4, 2016 Mustafa Uysal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Volvo jantı güzel ama adı üzerinde Volvo jantı. Bu tür marka olmuş jantlar yerine daha özgün güzel şeyleri bulmak daha iyi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 (düzenlendi) @H. Cenk buna ne dersin? Dilersen daha ucuza bulurum sanırım, 17 de sorarım. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-18-5x108-olculerinde-cms-ozel-seri-ozel-renk-yeni-ford-uyumlu-297515598/detay Mayıs 6, 2016 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 9 dakika önce, Cem Boneval said: @H. Cenk buna ne dersin? Dilersen daha ucuza bulurum sanırım, 17 de sorarım. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-18-5x108-olculerinde-cms-ozel-seri-ozel-renk-yeni-ford-uyumlu-297515598/detay oldukça güzel...mavi bir ford jant göbeği bulunup takılırsa çok yakışıklı olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Bir saat önce, Cem Boneval said: @H. Cenk buna ne dersin? Dilersen daha ucuza bulurum sanırım, 17 de sorarım. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-18-5x108-olculerinde-cms-ozel-seri-ozel-renk-yeni-ford-uyumlu-297515598/detay İlandaki Remzi zaten benim lastikçim . Kaanların eski dükkanın karşısı, gülsuyu köprüsü üzerinde. cms.de ben de beğendim bu jantı . Buraya siyahını koydum ama bunu da görmek isterim cidden.. Bugün unutmazsam bir uğrayıp 17si var mı, lastik ne verir, benim jant+lastikleri alır mı, sensörleri değiştirir mi sorayım bakalım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 @Cem Boneval @Mert Yürüyen baktım. 18 olan parlak siyah-kırmızı halka , Güzel görünüyor biraz ağır gibi geldi bana (cmsler ağır olurmuş) 1550 TL ye veriyor, 18 lastikler 1600 TL.. Aynı jantin 17 mat siyahı vardı, o da güzel. 1350 TL diyor. 17 lastiklere 1200 diyor. Benim jant lastiği 750e sayıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Linkteki yeni ST jantını sordum az önce Remzi bey'e. 16" ve 17" varmış, 18" olsaydı ya... 17" de olsa acaba tasarımdan dolayı güzel durur mu yoksa küçük mü kalır bilemedim. Tabi aklım 18" de kaldı. Var mıdır bunu temin edebileceğimiz bir yer bilen? https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-16-5x108-olculerinde-ford-yeni-model-cok-sik-jant-294057918/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 10 dakika önce, H. Cenk said: @Cem Boneval @Mert Yürüyen baktım. 18 olan parlak siyah-kırmızı halka , Güzel görünüyor biraz ağır gibi geldi bana (cmsler ağır olurmuş) 1550 TL ye veriyor, 18 lastikler 1600 TL.. Aynı jantin 17 mat siyahı vardı, o da güzel. 1350 TL diyor. 17 lastiklere 1200 diyor. Benim jant lastiği 750e sayıyor Seninkilere az vermiş... Alışta biraz çıksın, satışta az daha insin. Orijinal 18" Focus jantları 12 kg, ağırlık bunu aşmamlı. 17" olanlar 11,5 kg mesela. 18 jant-lastik güzel görünse de bence kullanımı biraz daha sıkıntılı, sertlik başta olmak üzere. 225/45-17 iyi bir ebad ve 270-280 TL'ye Goodyear f1 Asymm3 bile bulunuyor. Kırmızı kenarlı parlak siyah bana çok havalı geldi, Fabrikada aynı modelin 17" yok muymuş? Sordursan ya... Karar vermesi çok kolay değil. Lastik ne veriyor? Belki fikir verir: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Adamda sadece bridgestone ve lassa var. Jant lastiği beraber almazsam benim jant lastiği almıyor. Goodyeari o paraya verip, 17 jant getirecek ve bizim jant lastiği alacak bir lastikci bulmam lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Adamda sadece bridgestone ve lassa var. Jant lastiği beraber almazsam benim jant lastiği almıyor. Goodyeari o paraya verip, 17 jant getirecek ve bizim jant lastiği alacak bir lastikci bulmam lazım. Abi senin jant lastiğin nereden baksan 1300tl si var. Ha hemen satabilir misin ona bişey diyemem. Adam resmen öldürmüş 750tl diyip. Ha ben olsam sadece lastiği satar jantları kışlık için saklardım Senin lastiklerin en düşük 500 eder. 250 ye jantları vereceğine satma daha iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Doğan abi +1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap