Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: Orjinal kuga jantı abi. 17" 800 tl bırakıyor. berat, bu jantlar epeydir satılıktı 1400 TL'den. aynı kişi mi satıyor emin değilim. Bu kişi almış ama sonra memnun kalmamış ve satıyor olabilir. Neden sattığına iyi bakmak gerekir! eğrilik vs. olmasın... yoksa çok güzel jantlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Memleket soğuk,kar kış kıyamet. Kışlık lastik şart malumunuz. Her sene tak çıkart bir sürü zaman ve maliyet. Sök tak 20*4=80 bir de yazın yazlıkları takmak 20*4=80 toplamda senelik 160 tl. Şimdi aracın hem görüntüsünü değiştirmek maksatlı hem de zamandan ve maliyetten tasarruf jant almak istiyorum 4 adet. Çıkma baktım Mca jantları (trend ve style) hoşuma gitmedi. 2 adet ilan buldum birisi 16 birisi 17. Jantların biri boyalı diğeri boya istiyor. Sizce bunlar iş görür mi araca yakışır mı? https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-orjinal-16-inc-fort-focus-jant-takimi-387069561/detay https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-sifir-ayarinda-temiz-ve-ciziksiz-tertemiz-17-alasimli-jant-271502913/detay/ 17 olan güzelmiş. F3 tit jantına benziyor. Bijon aralığı 5x110 yazmış. Yanlıs yazmışsa iyice ögrenmek lazım. Yada 5x110 ise f3 e uyarmı? Bizim bijon aralıkları 5x108. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 48 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: berat, bu jantlar epeydir satılıktı 1400 TL'den. aynı kişi mi satıyor emin değilim. Bu kişi almış ama sonra memnun kalmamış ve satıyor olabilir. Neden sattığına iyi bakmak gerekir! eğrilik vs. olmasın... yoksa çok güzel jantlar Ankara da tanıdık olsaydı gidip bakardı ha. 800 e bedava ki sorma. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 berat, bu jantlar epeydir satılıktı 1400 TL'den. aynı kişi mi satıyor emin değilim. Bu kişi almış ama sonra memnun kalmamış ve satıyor olabilir. Neden sattığına iyi bakmak gerekir! eğrilik vs. olmasın... yoksa çok güzel jantlar Kendisi de öyle dedi. 1400 TL'den düşürdüm diye. Boyalı olduğunu anladım sordum bana aşağıdaki cevabı attı. Akabinde aradı... Ankara ford yetkili servisinde çalışıyorum müdürüm felan dedi hatırlamıyorum şimdi. Kırık olabilir diye çakiniyorum boyalı olması benim için daha iyi. Nasıl anlarız kırık kaynak oldugunu acaba? Bijon aralığı 5x110 yazmış. Yanlıs yazmışsa iyice ögrenmek lazım. Yada 5x110 ise f3 e uyarmı? Bizim bijon aralıkları 5x108. Yanlış yazmış diye düşünüyorum. Kuga cmax ve mondeo aynı Bijon aralıpında biliyorum ama? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: Kendisi de öyle dedi. 1400 TL'den düşürdüm diye. Boyalı olduğunu anladım sordum bana aşağıdaki cevabı attı. Akabinde aradı... Ankara ford yetkili servisinde çalışıyorum müdürüm felan dedi hatırlamıyorum şimdi. Kırık olabilir diye çakiniyorum boyalı olması benim için daha iyi. Nasıl anlarız kırık kaynak oldugunu acaba? Kaynak illaki belli olur. Gözle görmeden almak olmaz bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Ankara da tanıdık olsaydı gidip bakardı ha. 800 e bedava ki sorma. Sen Ankara'da değil misin abi [emoji44][emoji44] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: Sen Ankara'da değil misin abi Hee ama jantlar amasya da 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 fordun hepsi 5*108 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2017 16.01.2017 - 21:14 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Hee ama jantlar amasya da amasyann neresinde merkezde ise senin için baktırayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2017 amasyann neresinde merkezde ise senin için baktırayım Merkezde abi... İhsaniye mahallesi diyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2017 1/16/2017 - 23:17 tarihinde, Ozan Kar yazdı: fordun hepsi 5*108 Değil, 4 bijon olanları unuttun. --1 dakika sonra eklendi-- 1/16/2017 - 20:14 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Kaynak illaki belli olur. Gözle görmeden almak olmaz bence Olmaz, adamlar öyle bir kaynak atıp öyle bir temizliyorlar üstüne öyle bir boya atıyorlar ki, görse üreticisi arkadaşları ar-ge uzmanı diye işe alırlar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Değil, 4 bijon olanları unuttun. --1 dakika sonra eklendi-- Olmaz, adamlar öyle bir kaynak atıp öyle bir temizliyorlar üstüne öyle bir boya atıyorlar ki, görse üreticisi arkadaşları ar-ge uzmanı diye işe alırlar. 5 olanların hepsi 108 demek istedim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 şunlardan almak niyetindeyim görüşleriniz benim için önemli. birde bu jantlar 18. çok konforsuz oldukları ve sırf bu yüzden tekrar 16 janta geri dönen yorumlar okudum. nasıl durmuş? not: acemi fotoşopçu bu kadar oluyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 şunlardan almak niyetindeyim görüşleriniz benim için önemli. birde bu jantlar 18. çok konforsuz oldukları ve sırf bu yüzden tekrar 16 janta geri dönen yorumlar okudum. nasıl durmuş? not: acemi fotoşopçu bu kadar oluyo Opel Astra veya İnsignia olsaydı aracınız tamam budur! derdim ama bizim araçlara yakışmıyor, çok çakma duruyor. (bence) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap