Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 117 sayfa jant muhabbeti olmuş. Merak ettim kaç kişi jant aldı taktı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 117 sayfa jant muhabbeti olmuş. Merak ettim kaç kişi jant aldı taktı [emoji4] Ben 4 tane sadece [emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 15 dakika önce, Engin Uzunoğlu yazdı: 117 sayfa jant muhabbeti olmuş. Merak ettim kaç kişi jant aldı taktı İşte şu an her şey hazır, karar verildi. Sadece para eksik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 39 dakika önce, Engin Uzunoğlu yazdı: 117 sayfa jant muhabbeti olmuş. Merak ettim kaç kişi jant aldı taktı Şu jantı bulduk da almadık mı ? 15 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Anlıyorum seni Mert. O kadar da güzel değil diyorsun ve de haklısın galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 (düzenlendi) Şimdi, H. Cenk yazdı: Anlıyorum seni Mert. O kadar da güzel değil diyorsun ve de haklısın galiba Ben kendimi ifade edememişim Bence focusun üzerinde, megane'ın üzerinde durduğundan çok daha güzel durur... Kaliper boyanmalı tabi ki, bunu da ekliyim. Siz mutluluğu jantta arıyorsunuz fakat bu eksik kalıyor bence... Sadece jant koyunca, difüzör kısmı marşpiyeller ve ön tampon altındaki kara plastik ultra dandik adi pis nalet şeyler jantın güzelliğini de gölgeleyecek... "Jant bulamıyorum" sürecindeyken aslında önce bunlara el atsaydınız ve jantı en son bir çilek edasıyla arabaya taksak daha güzel olacaktı sanki... Hepsi "money talks" olayı tabi ki biliyorum ama tek başına bu jantlar sizi mutlu etmeeeeez... sonuç olarak megane jantı çok güzel, 17 olması elimdeki lastiklere uyması ve kaliperleriminde boyalı olması sebebiyle bende bir ara "acaba alsam mı" dedirtti ama spor jantlarımı görmemeye bir gün olsun dayanamam Şubat 21, 2017 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Şerefsizim aradığım jantı buldum Tabii ki focusa uyumlu değil, 20" Porsche icin bir jant. Bu jant Mustang GT350R in çakması. Arceo marka üstünde kod olarak F6920 yazıyor. 20" F69 gibi anladım. Aradım bulamadım. Ithalatcisi aricioglu firmasının sahibinden listesinde de görünmüyor. Focus için bulan goren olursa haber versin 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Şerefsizim aradığım jantı buldum [emoji4] Tabii ki focusa uyumlu değil, 20" Porsche icin bir jant. Bu jant Mustang GT350R in çakması. Arceo marka üstünde kod olarak F6920 yazıyor. 20" F69 gibi anladım. Aradım bulamadım. Ithalatcisi aricioglu firmasının sahibinden listesinde de görünmüyor. Focus için bulan goren olursa haber versin [emoji4] İş görmez mi çok benziyor buPEVGEOT RCZ JANTI 19" ORJINAL FIRAT OTO LASTİK DEİlan No: 348405748http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-pevgeot-rcz-janti-19-orjinal-firat-oto-lastik-de-348405748/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 7 dakika önce, Serdar yaman yazdı: İş görmez mi çok benziyor bu PEVGEOT RCZ JANTI 19" ORJINAL FIRAT OTO LASTİK DE İlan No: 348405748http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-pevgeot-rcz-janti-19-orjinal-firat-oto-lastik-de-348405748/detay Yok beğenmedim ben. Benim dediğimde kollar merkezden çıktıktan sonra açılaniyor ya hastasıyım o görüntünün 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Ş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Ben hepsini çok beğeniyorum yakışıyor bana göre... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Ben hepsini çok beğeniyorum yakışıyor bana göre... Offff bu çok iyimiş 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Offff bu çok iyimiş Ama ne sedan olmus...uff Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Ş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Beyaz sedanda bu jantların kendini tam anlamı ile pek göstermez sanki... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap