Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Hee güzelmiş. Benim mondeoya bunda mı alsam? Hazır lastiklerde 18 nasılsa.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Sen gönlünün tadını çıkart sabri onlar büyük mantıklı yoldan gidiyor ama sana daha var keyfine bak birazcık 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Sen gönlünün tadını çıkart sabri onlar büyük mantıklı yoldan gidiyor ama sana daha var keyfine bak birazcık İşte bu ya Benim düşünmeden yapmam lazım ders almam lazım Keşke yapsaydım dememem lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 İşte bu ya Benim düşünmeden yapmam lazım ders almam lazım Keşke yapsaydım dememem lazım Her genç bunu tadmalı.. Ben çok isterdim, yerinde olsam gözümü 1 gün karartabilirim sonuçta temiz kullanırsan satarsın kolayca..Maddi yönden seni dar'a sokmayacaksa arabandan alacağın keyfi arttıracak şeyleri yap bence.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Her genç bunu tadmalı.. Ben çok isterdim, yerinde olsam gözümü 1 gün karartabilirim sonuçta temiz kullanırsan satarsın kolayca..Maddi yönden seni dar'a sokmayacaksa arabandan alacağın keyfi arttıracak şeyleri yap bence.. İçimi okuyorsun resmen Kafamda herşey tamam olursa alıcam işte ama hala sorular var kafamda yarın servis danışmanını sıkıcam biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Her genç bunu tadmalı.. Ben çok isterdim, yerinde olsam gözümü 1 gün karartabilirim sonuçta temiz kullanırsan satarsın kolayca..Maddi yönden seni dar'a sokmayacaksa arabandan alacağın keyfi arttıracak şeyleri yap bence.. Arabadan alacağın en iyi keyif onu kullanmaktır, bu zevkin yerini hiçbir jant veya lastik veya spoyler tutmaz. Bunu da unutmayın, büyük nasihati olarak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Görünüşü yeter canım Hatta jantları görmek adına arkadaşına vereceksin arabayı, şurda yavaş yavaş tur at bakalım diyeceksin O süzülecek sen izleyeceksin yada izleteceksin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Ah bu gençlik, sahip olmakla var olmak arasındaki farkı hep ıskalıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Ah bu gençlik, sahip olmakla var olmak arasındaki farkı hep ıskalıyor... Opsiyon sunsaydı şu jantları Ford bakalım Cem abi ne yapacaktı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Görünüşü yeter canım Hatta jantları görmek adına arkadaşına vereceksin arabayı, şurda yavaş yavaş tur at bakalım diyeceksin O süzülecek sen izleyeceksin yada izleteceksin Şimdi yalan diceksin ama daha geçen gün arabada yeni yıkanmış arkadaşıma verdim sen kullan ben diğerleriyle gelirim görüyim bi dışardan dedim Arkadaşım E 250 Cabrio aldı açtı üstünü hem ona bindim nasılmış hem arabamı izledim yazık bize ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Opsiyon sunsaydı şu jantları Ford bakalım Cem abi ne yapacaktı? Benim arabamın jant eksiği yok, ama yay ve amortisör istiyor, benim kullanım tarzıma maalesef bu süspansiyon fazla kibar kalıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Benim arabamın jant eksiği yok, ama yay ve amortisör istiyor, benim kullanım tarzıma maalesef bu süspansiyon fazla kibar kalıyor. Birde yay var dimi ya unuttum tamammen onu Yaysız nasıl olur sizce veya şöyle sorayım ben bu değişimi yaptıktan sonra aracıma bir zarar verir miyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 http://img2.ressim.net/out.php/i5603414_ac-jant-jpg Bu jant nasıl arkadaşlar. Ben arabayı yakından da gördüm çok güzel durmuş. benim çok hoşuma gitti. Bende F3'üme takıtırmayı düşünüyorum. Fiyat araştırıyorum şuan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 ben beğenmedim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Orjinalci olun bence. Birde arka on farkli jantin dikkat ettinizmi bilmiyorum. Buarada servisle konustum 18 janta programlama yapilicak dedi 100 TLymis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap