Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Elbette zor olur. Bu gibi malzemelerde en iyisi gidip kendin getirmen. Emin ol daha ucuza gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 bunda lastiklerde var.. http://www.ebay.co.uk/itm/2012-GENUINE-FORD-FOCUS-MONDEO-CONNECT-ALLOY-WHEELS-18-SET-TYRES-/221010162387?pt=UK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Rims_Car_Wheels_ET&hash=item33753b72d3 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 bunda lastiklerde var.. http://www.ebay.co.u...=item33753b72d3 4 tanesi toplam 2.500 liraya geliyor. Replicada olsa burda 2.000 liraya halledilebilir aslında ama üreten yok işte daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Nerdeyse 15 tane jant lastikçiye gitti internetten araştırdım Focus 3e uygun sadece 2 18" model var 5x108 ST ve RS alttaki resimdeki jantı nereye göstersem üreten olmaz sanmıyorum 18ini diyorlar 16" olanı buldum ama orjinalde 18" ölçüsünde yok. 18 jant istiyorum ama yok yok yok... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 zamanında ben bulmuştum, duyurdum ama istemedi kimse, aylar önceydi..şimdi zor bulurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 zamanında ben bulmuştum, duyurdum ama istemedi kimse, aylar önceydi..şimdi zor bulurum Ciddi misin ben nerdeydim o zaman hay kafama Yakup aklinda bulunsun cok makbule gecer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Ciddi misin ben nerdeydim o zaman hay kafama Yakup aklinda bulunsun cok makbule gecer Sana bundan özel mesaj attım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Bu nasıl peki ? Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Yayli ve 18 jantli diyosun guzel olmus valla begendim ama iste 5 bijonlu arabaya 10 bijonlu jant ne kadar dogru. Buarada himpeksle gorustum bulusmada anlatirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Yayli ve 18 jantli diyosun guzel olmus valla begendim ama iste 5 bijonlu arabaya 10 bijonlu jant ne kadar dogru. Buarada himpeksle gorustum bulusmada anlatirim Sabri bende değiştirmedim daha gelişmelerden bilgi istiyorum Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Sabri bende değiştirmedim daha gelişmelerden bilgi istiyorum Sent from my iPhone using Tapatalk Tamamdir Serdar abi bulusmaya geliyorsun galiba orda konuruz var birkac gelisme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Tamamdir Serdar abi bulusmaya geliyorsun galiba orda konuruz var birkac gelisme Sabri ben gelemiyorum mardindeyim bir ara pm atarsın olur mü Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Sabri ben gelemiyorum mardindeyim bir ara pm atarsın olur mü Sent from my iPhone using Tapatalk Atiyorum hemen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Bu resim hatırlanırsa 1.0T konusunda paylaşmıştım. Sahibindende dolanırken bunu replicasını gördüm. İvedik organize sanayideymiş. Yolu düşen varsa bir bakabilir mi göründüğü kadar kalitesiz mi? Yoksa fena değil mi ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-ford-janti-replica-16-inch-73636898/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Bu resim hatırlanırsa 1.0T konusunda paylaşmıştım. Sahibindende dolanırken bunu replicasını gördüm. İvedik organize sanayideymiş. Yolu düşen varsa bir bakabilir mi göründüğü kadar kalitesiz mi? Yoksa fena değil mi ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-ford-janti-replica-16-inch-73636898/detay Ilandaki jant 16 fotodaki aractaki 18 cok kapali bi jant 16 incle cok kapali olur guzel durmaz bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap