Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Güzel bence, Erkan'ın taktığı Range Rover jantlarının tarzında. Beni rahatsız eden başka bir markanın jant modelini Ford'a taşıyor olmak, bu takıntılarımdan biri maalesef. Ama güzel mi güzel...! Bu arada bu kadar sökme takma yapan arkadaşlar var, eski jant + lastiği ve yeni jant + lastiği denk gelirse kantara koyup farkı belirtebilirler mi? Jant büyüyüp lastik küçülünce ağırlığı nasıl etkiliyor bilmiyorum, hiç ölçmedim. İşe yaraması için hafiflemesini isterim doğal olarak... Aynı takıntı bende de var Cem bey. fakat klasik ford Rs jantı demode oldu artık. o yüzden başka markaların jantlarına yöneliyoruz. Evet Erkanın taktığına benziyor ama bana göre ondan daha agresif ve spor duruyor. İmkanım olursa ölçme işlemini yaparım Cem bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 (düzenlendi) fakat klasik ford Rs jantı demode oldu artık. Ben aracıma gidip rs jant'ı takınca evde eşim ve arkadaşlarım araca birşey taktığının farkına bile varmadılar . Yanlız dedikleri tek şey senin araban diğer focuslara göre daha büyük , daha uzun agrasif duruyor filan derler , hatta eşim arabamı kullanmak istemez (vahşi geliyormuş) , bende e.b bu o yüzden filan derim ... Benim hoşuma giden organiklik ... Sonradan takıldığı asla belli olmayacak şekilde yani , tabi zevk meselesi ama , bir peugeot rcz ile yanyana durulduğunda aynı jantların olması beni rahatsız eder kesin Nisan 11, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Güzel jant. biz bunada baktık ama. ET si farklı Çamurluk ağzından dışarı çıkabilir,dikkatli olun. ET sini hiç sormadım doğrusu. Haklısın dikkat etmek lazım. tabi zevk meselesi ama , bir peugeot rcz ile yanyana durulduğunda aynı jantların olması beni rahatsız eder kesin Bu konu benide düşündürüyor açıkcası ama belkide focusta farklı durur. Farkedilmez mi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Bu iki jantın 5x105 bijon aralığı bulunabiliyor mu acaba. Bana çok zor bulunur gibi geldi de. Bu jantların 5x108 bijonları bulunmakta ama 105 i bilmiyorum araştırmak lazım bulunabilir. Ben lemansı takmayı düşünüyorum çok beğendiğim bi jant hafta içi denicez karar verip alıcam sonunda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Bu jantların 5x108 bijonları bulunmakta ama 105 i bilmiyorum araştırmak lazım bulunabilir. Pardon ya, bende 108 yazacakken 105 yazmışım, hiç dikkat etmedim. 108 i bulunuyorsa sorun da yok zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Şeklinizin kime karşı olduğunun sizin için olan önemine bağlı diye garip bir kriter olduğunu iddaa edeyim. RR jantının RR jantı olduğunu arabalara ortalamadan fazla ilgisi olmayanlar pek farketmeyebilir. Arabalara baya ilgili olan her jantın orjinal mi,başka bir markanın OEM jantı mı, hatta orjinalinde olmayan bir boyutta ise OEM görünümlü replika olduğunu bile anlayabilir. Standart sokaktaki biri jantın büyüklüğüne bakar sadece. Tabi Tolga abinin dediği gibi RCZ gibi çok bilinen arabaların OEM jantlarından uzak durulması gerekiyor bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 jantcıda illa bunu al diye baskı yaptı ama ; opc jantı baya yakışabilir ... replicada olsa oem olsun takıntım yüzünden düşünmedim ... takıntısı olmayanalar düşünebilir sanki ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 jantcıda illa bunu al diye baskı yaptı ama ; opc jantı baya yakışabilir ... replicada olsa oem olsun takıntım yüzünden düşünmedim ... takıntısı olmayanalar düşünebilir sanki ... Bunun takilmis hali gri sedan bi focusda vardi uyemiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Bunun takilmis hali gri sedan bi focusda vardi uyemiz Beyaza yakışır bu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Fiat bravaya benziyor biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Burada bir şeyler buldum. http://www.felgenoutlet.de/de_de/2089601e_Ford-Focus-DYB--ab-2011---/Alufelgen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Beyaza yakışır bu Aynen Senin arabada beyaz değil miydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Bu Da Var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Bu Da Var arabaya st tampon takıp , üzerine o lastik jant'mı takılır yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 adam takmış, bu fotoğrafın geçmişi var eğer admin izin verirse paylaşayım, bunun gibi bir çok çeşit var o sitede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap