Süleyman Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 yaa arkadaslar herkes şu jant nasıl olur filan muhabbetine girmişde, bu jantları nerden bulacaz hepsi yurtdışında, adam akıllı jant satan bir yer varmı ki? herkesda ya st jantı tıtanim jantı filan, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 herkese merhaba; aşağıdaki gibi bir jant buldum almayı düşünüyorum ama araca uygunluğu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim. offset 40 değeri 17 jantta sorun teşkil edermi? yanı dışa taşma içe girme gibi, bu jant ve lastik ölçüsü aracı yükseltirmi yani düşermem gerekecekmi yay değişimi filan, yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden herkese çok tşkler MSW 21 8x17" 5x108 offset: 40 lastik pirelli cicurato p7 205 50R 17 almayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Jant genişliği kaç inç oluyor ? Üstekilerden anlamadım. 7.5 felansa hiç sıkıntı olmaz 215/50 R17 ile yoluna devam edersen faydana olacaktır. (Kalibrasyon sorunu yaşamazsın (azcık olacak ama) ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Bişey sormak istiyorum benim aracımın orjinal jant ölçüsü 15 inç çelik jant takmak istediğimde 16inç yada 17inç mi takmam gerekiyor yoksa orjinal ebat ta çelik jant alıp takılabiliyormu.yani ebat yukseltme 16-17 yapma tamamen görsel olarak araç sahibinin tercihimidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Bişey sormak istiyorum benim aracımın orjinal jant ölçüsü 15 inç çelik jant takmak istediğimde 16inç yada 17inç mi takmam gerekiyor yoksa orjinal ebat ta çelik jant alıp takılabiliyormu.yani ebat yukseltme 16-17 yapma tamamen görsel olarak araç sahibinin tercihimidir. Soruyu anlamadım açıkcası..Düzenlerseniz daha iyi olacak sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 araca orjinal jant ebadında çelik jant takılabilirmi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 araca orjinal jant ebadında çelik jant takılabilirmi ? Tabi ki Hatta genişletmezseniz aynı lastikler ile devam edebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Jant genişliği kaç inç oluyor ? Üstekilerden anlamadım. 7.5 felansa hiç sıkıntı olmaz 215/50 R17 ile yoluna devam edersen faydana olacaktır. (Kalibrasyon sorunu yaşamazsın (azcık olacak ama) ) Üstad jant genişliği 8 olarak geçiyor ne gibi bir sorun teşkil eder, gerçi satıcı bir sorun teşkil etmez diyor ama satıcı sonuçta alıpta elimizde patlamasın sonra. tşkler, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Bir sorun teşkil etmez ama en az 215 almalınız.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Bir sorun teşkil etmez ama en az 215 almalınız.... ok. 215 50 r17 yada 215 45 r17 almam gerekiyor anlaşılan, yardımlarınız için çok tşkler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Bişey sormak istiyorum benim aracımın orjinal jant ölçüsü 15 inç çelik jant takmak istediğimde 16inç yada 17inç mi takmam gerekiyor yoksa orjinal ebat ta çelik jant alıp takılabiliyormu.yani ebat yukseltme 16-17 yapma tamamen görsel olarak araç sahibinin tercihimidir. Bir de düzeltme: çelik jant preslenmiş saçtan yapılmış basit jantlara verilmesi gereken ad, sizin taktırmak istediğiniz jantlara da "alaşım" jant denmesi gerekiyor (genelde magnezyum-alüminyum alaşımlı olduklarından), maalesef pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da esnafın ve ustaların yanlış bilgisi var ve bu hata sürüp gidiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 ok. 215 50 r17 yada 215 45 r17 almam gerekiyor anlaşılan, yardımlarınız için çok tşkler. 45 olmaz boşuna inceltmeyin..50 tamamdır uygundur ama 205 olamaz, 215 olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Bu sabah okuldan bir arkadasim tit-x c-max almis 17 jantli cok hissediyorum kasisleri falan dedi annem falan kullaniyor 17 cok dedi. Bende gel takas edelim senle dedim km.lerimiz nerdeyse ayni lastik modelleride ayni bir sorucak babasina annesine olur derlerse takas edicem uzerine para isterlermi sizce daha buyuk diye ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Bu sabah okuldan bir arkadasim tit-x c-max almis 17 jantli cok hissediyorum kasisleri falan dedi annem falan kullaniyor 17 cok dedi. Bende gel takas edelim senle dedim km.lerimiz nerdeyse ayni lastik modelleride ayni bir sorucak babasina annesine olur derlerse takas edicem uzerine para isterlermi sizce daha buyuk diye ? Normalde istemesi lazım ama 3-5 isteyeceğine belki hiç istemez..O jantlar ile satılıyor şuan senin aracın Avrupa'da Bir bayi'de test et sert olmadığını anlarsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 (düzenlendi) Normalde istemesi lazım ama 3-5 isteyeceğine belki hiç istemez..O jantlar ile satılıyor şuan senin aracın Avrupa'da Bir bayi'de test et sert olmadığını anlarsın Hadi insallah tamam derse takasa super olur bi rahatsiz edicem cocugu zorlicam biraz Not: 215 50 17 onun lastik boyutu Mart 29, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap