Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Bir saat önce, Doğan Kurban said: Hayatta en sevmediğim şey yalan söylemektir ne yapam gençsin mi diyem ha ha ha Sensin ihtiyar, hem de bamya jantlı ihtiyar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Bir saat önce, Doğan Kurban said: Hayatta en sevmediğim şey yalan söylemektir ne yapam gençsin mi diyem ha ha ha Sensin ihtiyar, hem de bamya jantlı ihtiyar... [emoji5] Hee valla doğru diyon 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Bir saat önce, Doğan Kurban said: Hayatta en sevmediğim şey yalan söylemektir ne yapam gençsin mi diyem ha ha ha Sensin ihtiyar, hem de bamya jantlı ihtiyar... [emoji5] Bak buna çok güldüm işte. Sen çok yaşa hakan abi Cem abi ben de pek begenmedim bu modelleri ama iclerinde bana gore gene en iyisi 2 numara. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 @Cem Boneval arabam siyah focus olsaydı, bunu takardım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 kesinlikle... siyah focus... zetec s difüzör, iki taraftan birer tane eksoz çıkışı. ön tarafa st tampon ama plaka alt kısımda, yani ızgara boş... jantlar altın rengi yada yukarıdakinden... direksiyonda cem hoca, yıkılır vallahi... antalyanın sıcaktan gevşeyen asfaltları ağlar bknz. nasıl zehri atılır, ama cem hoca yer mi bilmem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Yemez yavrum, ben gösteriş meraklısı değilim... ST yapacaksam motordan başlarım kaportadan değil. Sıralama: 1. Motor 2. Süspansiyon ve lastikler 3. Frenler Gerisi boş, hatta Trend kaporta bile olabilir, mahzuru yok. Ama yaşım ve işim çok param az, uğraşamıyorum, Servet'e güvendim, o da fos çıktı... :) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 19 dakika önce, Cem Boneval said: Yemez yavrum, ben gösteriş meraklısı değilim... ST yapacaksam motordan başlarım kaportadan değil. Sıralama: 1. Motor 2. Süspansiyon ve lastikler 3. Frenler Gerisi boş, hatta Trend kaporta bile olabilir, mahzuru yok. Ama yaşım ve işim çok param az, uğraşamıyorum, Servet'e güvendim, o da fos çıktı... ilk RS için isim yazdırmışsınız cem hocam, öyle söylentiler dolaşıyor otosan kulislerinde kaşınıyorum, farkındayım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Zaten RS'yi Cem hocam istiyor diye siparişe açmışlar bilmiyor muyuz sanki ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Yemez yavrum, ben gösteriş meraklısı değilim... ST yapacaksam motordan başlarım kaportadan değil. Sıralama: 1. Motor 2. Süspansiyon ve lastikler 3. Frenler Gerisi boş, hatta Trend kaporta bile olabilir, mahzuru yok. Ama yaşım ve işim çok param az, uğraşamıyorum, Servet'e güvendim, o da fos çıktı... Fos mu çıkmışım? Tü Tü tü bana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Buğday Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 birde jantın görünümünden çok sağlamlık hafiflik gibi unusuralraıda önemli aslında bbs ,oz gibi marakların dışında iyi ama fiyatı uygun hangi jantlar var mesela kormetal var Türk malı sağlammıdır fiyatı uygun gibi König var iyi diyorlar ama çin malı sanırım modelleride fena değil.. haifif birazda ofset olursa dahamı karizma oluyo ne Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlker Ka. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 (düzenlendi) Fordun Orjinal RS Jant ilanı gördüm satılık. Çok kollu klasik RS. Koyu renk. Güzeller bence. Bayiiler sıfır satıyor mu sormak gerek. Sahibinden ilanı 1 Sahibinden ilan 2 Arceo Marka Oem Kasım 29, 2015 İlker Ka. tarafından düzenlendi resim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 ilginç bi jant buldum. İlgilenenlere duyurulur. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17inc-5x108-ford-orjinal-jant-takimi-247298305/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 Şimdi, Ümit Vaysaloğlu said: ilginç bi jant buldum. İlgilenenlere duyurulur. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17inc-5x108-ford-orjinal-jant-takimi-247298305/detay Beğendim valla. Bizim standart kar tanesine benziyor biraz. Ne zaman göndercen Ümit ben alım kimse talip olmadan.Teşekkürler hediyen için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 titanium janta çok benziyor bu jantlar. o yüzden değer mi diye sormadım değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 28 dakika önce, Ümit Vaysaloğlu said: ilginç bi jant buldum. İlgilenenlere duyurulur. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17inc-5x108-ford-orjinal-jant-takimi-247298305/detay kullanılmış bu , sonra boyatmışlar. o parayı etmez diye düşünüyorum. Boya varsa çatlak, işlem vs gizlemek için de olabilir yanii.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap