Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 1 saat önce, H. Cenk said: Adamda sadece bridgestone ve lassa var. Jant lastiği beraber almazsam benim jant lastiği almıyor. Goodyeari o paraya verip, 17 jant getirecek ve bizim jant lastiği alacak bir lastikci bulmam lazım. abi sakın kendi jantlarını satma! için derin bir pişmanlık kaplar sonra, bedavaya gidecek çünkü...Ben 1250 TL'ye saydırmıştım o bile insana az geliyor. Kışlıklarını takarsın bu 16'lara, zaten kışlıklarında bitti bitecek, 16 alırsan oldukça uyguna gelir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Sensörlü mca jantları bir arkadaşım 1450 tlye sattı lastik hariç aman ha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 18 saat önce, Serkan Karakoca said: Sensörlü mca jantları bir arkadaşım 1450 tlye sattı lastik hariç aman ha 16 inc janti? Alan arkadasa uzuldum vallahi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 16 inc janti? Alan arkadasa uzuldum vallahi. Sensörle diyor ama bak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 1 saat önce, Mert Yürüyen said: 16 inc janti? Alan arkadasa uzuldum vallahi. 37 dakika önce, Doğan Kurban said: Sensörle diyor ama bak. +1 mert Oray'ı kaçırmış abi sensörün fiyatını bir araştır derim mert 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 58 dakika önce, Serkan Karakoca said: +1 mert Oray'ı kaçırmış abi sensörün fiyatını bir araştır derim mert sensörün fiyatını çok iyi biliyorum evet evet orayı farketmemişim... iyiymiş ozaman, sensör sıkıntı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 sensörün fiyatını çok iyi biliyorum [emoji4] evet evet orayı farketmemişim... iyiymiş ozaman, sensör sıkıntı Sensör diyinceeeee akla, hemen onun adı gelir. Mert mert mert hahaha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Sensör diyinceeeee akla, hemen onun adı gelir. Mert mert mert hahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 On 06.05.2016 at 18:55, Mustafa Uysal said: Linkteki yeni ST jantını sordum az önce Remzi bey'e. 16" ve 17" varmış, 18" olsaydı ya... 17" de olsa acaba tasarımdan dolayı güzel durur mu yoksa küçük mü kalır bilemedim. Tabi aklım 18" de kaldı. Var mıdır bunu temin edebileceğimiz bir yer bilen? https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-16-5x108-olculerinde-ford-yeni-model-cok-sik-jant-294057918/detay Bende sırf bu jant yüzünden başka jant alamıyorum. Bekliyorum bir umutla bulurum diye fakat pek umudum kalmadığından her an Volvo'ya kayabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Bende sırf bu jant yüzünden başka jant alamıyorum. Bekliyorum bir umutla bulurum diye fakat pek umudum kalmadığından her an Volvo'ya kayabilirim [emoji5] 18 i uretilmedi.beyhude bir bekleyiş sizinkisi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 59 dakika önce, Galip Kandemir said: 18 i uretilmedi.beyhude bir bekleyiş sizinkisi. Orjinal olmadığını biliyorum da maksat heycan olsun işte belki replikası filan çıkar diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Orjinal olmadığını biliyorum da maksat heycan olsun işte [emoji38] belki replikası filan çıkar diye Replikaninda 18i yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Fotoğraf alıntıdır. Ben de grand c-max'lerdeki bu janttan arıyorum. Satılık 2. el şu an göremedim. Sıfır da alabilir. Sebebine gelince bizim memlekette kış şartları çetin. Lastik tak çıkart "lastikçiler" canına okuyor jantların. Eski aracımda yakalayıp kızmasam adam jantı fırlatıyordu değişmesi için elemana. Şimdi en azından değişim olur seneden seneye ve lastik havası tamamdır. Şimdi bu jantın ürün kodunu bulabilir misiniz servisten fiyat alsam. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Ya da forumda satan varsa alabilirim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 1 dakika önce, Berat Hasbek said: Fotoğraf alıntıdır. Ben de grand c-max'lerdeki bu janttan arıyorum. Satılık 2. el şu an göremedim. Sıfır da alabilir. Sebebine gelince bizim memlekette kış şartları çetin. Lastik tak çıkart "lastikçiler" canına okuyor jantların. Eski aracımda yakalayıp kızmasam adam jantı fırlatıyordu değişmesi için elemana. Şimdi en azından değişim olur seneden seneye ve lastik havası tamamdır. Şimdi bu jantın ürün kodunu bulabilir misiniz servisten fiyat alsam. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Ya da forumda satan varsa alabilirim... C-max X Paket jantı demeniz kafidir, tek çeşit olduğu için rahat bulurlar. 17'' olur kendileri. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Şimdi sordum tanesine 915 tl fiyat verdiler kendileri... 4*915=3660 TL. 3660*10%=366 TL. (İskonto) 3660-366=3294 TL. Sadece 4 jant fiyatı. Lastikleri de alsam bana 4500 TL. gibi bir maliyeti olur sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap