Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Hadi insallah tamam derse takasa super olur bi rahatsiz edicem cocugu zorlicam biraz Not: 215 50 17 onun lastik boyutu Sen bi dene bayilerde yada al çoçuğun arabayı sür işte bayi diyorum ya bende Yada 2 dakkada değiş tokuş yaptırın, beğenmezsen geri takarsınız..Masraflar sana kalır, içinde kalmaz en azından Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Sen bi dene bayilerde yada al çoçuğun arabayı sür işte bayi diyorum ya bende Yada 2 dakkada değiş tokuş yaptırın, beğenmezsen geri takarsınız..Masraflar sana kalır, içinde kalmaz en azından Bu hafta sinav haftasi kullanirimda pek sicak bakmiyor sanki ya. Mesaj attim simdi cevapda atmadi. Tek dusunebildigim suan spoiler Yarin bi konuscam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Bu hafta sinav haftasi kullanirimda pek sicak bakmiyor sanki ya. Mesaj attim simdi cevapda atmadi. Tek dusunebildigim suan spoiler Yarin bi konuscam sabri bu adrese bak derim ben almayı dusunuyorum burdan fiyatlar uygun geldı bana alacak olursan haberleşelim http://www.artvinticaret.com/TIMM866-16X6-5-5X108-ET50-Orjinal-ford-celik-janti_14797.html#0 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 sabri bu adrese bak derim ben almayı dusunuyorum burdan fiyatlar uygun geldı bana alacak olursan haberleşelim http://www.artvintic...ti_14797.html#0 Focus StationWagonda bunun 18" olanı var bu Focus 2,5lardaki ST jant değil Focus 3 için biraz değiştirilmiş. Sizce bu 16" olan şuanki titanium jantından daha güzel dururmu? Fotoğrafı bu, sizin linkdekinin 18 olanı bakıcam şimdi siteye umarım vardır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Focus StationWagonda bunun 18" olanı var bu Focus 2,5lardaki ST jant değil Focus 3 için biraz değiştirilmiş. Sizce bu 16" olan şuanki titanium jantından daha güzel dururmu? Fotoğrafı bu, sizin linkdekinin 18 olanı bakıcam şimdi siteye umarım vardır aynısının 16 inç olanı vardı 175 tlydı sıtede sanırım bır bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 aynısının 16 inç olanı vardı 175 tlydı sıtede sanırım bır bak Evet attığınız linkdeki jant işte 16" 175 lira nasıl olur acaba şuankinden güzel göstermezse gerek yok bence bir artısı yok görüntü dışında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 (düzenlendi) Evet attığınız linkdeki jant işte 16" 175 lira nasıl olur acaba şuankinden güzel göstermezse gerek yok bence bir artısı yok görüntü dışında 17" olanı varmıdır acaba arayıp sormak lazım varsa alacaksan 8 adet için pazarlık yapalım mı :)birde buna bak http://www.artvintic...ti_14119.html#0 Nisan 3, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Bunun 16 sinı felan tercih etme derim. Cok var piyasada değmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 (düzenlendi) 17 " olanı varsa onu alacam yakup sonra aotu kınglerde f3 st rengıne boyatacam Nisan 3, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Bunun 16 sinı felan tercih etme derim. Cok var piyasada değmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 17 " olanı varsa onu alacam yakup sonra aotu kınglerde f3 st rengıne boyatacam Oyle olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 sen gecen st fotosunu yukledıgınden beri o janta takmısısm:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Kuzenimi okuldan almaya giderken lastikçi gördüm girdim adamda hertürlü ford jantı var çıkma bitane makyajlı mondeo selective jantı vardı dedim abi bi takda fotoğrafını çekeyim forumdaşlarıma göstereyim İşte benim bebeğimin 18"jantlı hali kıyaslama için 16larıda arkada bıraktım. Telefonumu verdim fiyat alıcam yakında 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Orijinal olsun tastan olsun Lastik ne takılı suan onda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Orijinal olsun tastan olsun Lastik ne takılı suan onda Bana soruyorsan eger 235 45 18 var adam 40 yanak olucak senin dedi bunda tam sag tam solda surter dedi mondeonun janti zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap