Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 @H. Cenk abi nooldu jant işi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 36 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: @H. Cenk abi nooldu jant işi? sürüncemede bir taraftan masraf yapsan ne olacak arabada bir active info display bile yok böyle kalsın diyorsun, bir taraftan da güzel görüneceğine eminsin .. Öyle bekliyoruz işte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 On 04.05.2016 at 20:57, Mustafa Uysal said: Herkese merhabalar. Uzunca bir zamandır yoğunluktan girememiştim foruma.. Kısmet jant konusunaymış.. Önceki gün internetten bir model gördüm F3'ün üzerinde, nihayet bugün markasını öğrendim. Jant markası "Mania" modeli "MGM" 20"... Benim çok hoşuma gitti, zor beğenen birisi olarak tam istediğim diyebildiğim bir model, tabi 18" olanı... Araştırdım biraz, 18" ebat bulamadım, muhtemelen Türkiye'de zaten yok... Bilgisi olan var mı bu modelle ilgili..? Birkaç Ford modeli ile fotoları burada: http://wheelmania.co.uk/index.php?route=gallery/gallery&album_id=15 Bu arada Sabri'nin paylaştığı Volvo jantı da ilgilendiklerim ve kararsız kaldıklarım arasında... gerçekten çok güçlü duruyor yalnız ağırlık olarak bizim araçlarda eminim sıkıntı yaşatır.. ben bu ara lansman jantlara taktım kafayı On 20.11.2015 at 22:59, Mert Yürüyen said: güzel jantlar gerçekten... ANCAK; yay ile verdiğiniz bilgiler malesef yanıltıcı... Yay takılmasına gerek yok, aracın zaten orjinal ölçüleri 215/50/17. spor paket alsanız zaten fabrika çıkışı böyle geliyor. Yada farklı paketlerde 235/40/18, TR'de olmasada. Üretilen araçların tamamı "yaysız" yani standart. Dolayısıyla yay takmak zorunluluk gibi değilde daha çok görsel endişe ile yapılan bir hareket. Sizinde aklınızda olsun... SONUÇ olarak, 215/50/17 ye de 235/40/18 e de yaysız binebilirsiniz. altta sırasıyla iki örnek veriyorum... beyaz olan benim aracım 17'lik, kırmızı olan @Serdar yaman ın aracı 235/40/18 lik... serdar abinin bu fotosunda yaysız 235/40/18 mi var ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Bir saat önce, Emre Gül said: gerçekten çok güçlü duruyor yalnız ağırlık olarak bizim araçlarda eminim sıkıntı yaşatır.. ben bu ara lansman jantlara taktım kafayı serdar abinin bu fotosunda yaysız 235/40/18 mi var ??? Evet... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 (düzenlendi) On 20.11.2015 at 22:59, Mert Yürüyen said: güzel jantlar gerçekten... ANCAK; yay ile verdiğiniz bilgiler malesef yanıltıcı... Yay takılmasına gerek yok, aracın zaten orjinal ölçüleri 215/50/17. spor paket alsanız zaten fabrika çıkışı böyle geliyor. Yada farklı paketlerde 235/40/18, TR'de olmasada. Üretilen araçların tamamı "yaysız" yani standart. Dolayısıyla yay takmak zorunluluk gibi değilde daha çok görsel endişe ile yapılan bir hareket. Sizinde aklınızda olsun... SONUÇ olarak, 215/50/17 ye de 235/40/18 e de yaysız binebilirsiniz. altta sırasıyla iki örnek veriyorum... beyaz olan benim aracım 17'lik, kırmızı olan @Serdar yaman ın aracı 235/40/18 lik... çok iyi duruyor ya Haziran 16, 2016 Emre Gül tarafından düzenlendi forumdaki anlık değişme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Şimdi, Emre Gül said: serdar abinin bu fotosunda yaysız 235/40/18 mi var ??? Serdar ın arabada yay yok Serdar var 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Serdar ın arabada yay yok Serdar var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Şşşşşşşş kulak bırakmadınız bea [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 vay arkadaş koca ülkede focusa uyan şu janta benzeyen 17 jant yok , hayır yengeniz yazlıkta herhangi bir mod yapacaksam 1 hafta içinde yapmalıyım 10 kollu, mümkünse parlak , mümkün değilse mat siyah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 41 dakika önce, H. Cenk said: vay arkadaş koca ülkede focusa uyan şu janta benzeyen 17 jant yok , hayır yengeniz yazlıkta herhangi bir mod yapacaksam 1 hafta içinde yapmalıyım 10 kollu, mümkünse parlak , mümkün değilse mat siyah Replikalardansa: https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17-inc-orjinal-5x108-land-rover-freelander-jant-lastik-takimi-299707654/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 oem den şaşmaaaaaa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 (düzenlendi) Parama gecer hukmum, elim kolum uzun getirtirim ben diyorsan eger: http://www.ozracing.com/wheels/oz-racing/i-tech/formula-hlt-5h Not: Hayalimdeki jant. Not2: 16" oemden bile hafif Not3: Arabayla yurtdisi turu duzenleyenlerin guzergahinda var Haziran 21, 2016 Servet Özkan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 33 dakika önce, Servet Özkan said: Parama gecer hukmum, elim kolum uzun getirtirim ben diyorsan eger: http://www.ozracing.com/wheels/oz-racing/i-tech/formula-hlt-5h Not: Hayalimdeki jant. Not2: 16" oemden bile hafif Not3: Arabayla yurtdisi turu duzenleyenlerin guzergahinda var Siyah jant istiyom ben yaa, OZ den gidiyorsak mesela OZ nin sahibi olduğu Sparco assetto gara 17" bugün görsem alırım , o derece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 15 dakika önce, H. Cenk said: Siyah jant istiyom ben yaa, OZ den gidiyorsak mesela OZ nin sahibi olduğu Sparco assetto gara 17" bugün görsem alırım , o derece Abi yine sen bilirsin ama, doviz daha iyi bir yatirim araci olabilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emir Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 18 inç fiften52 veya performa27 nerden bulabiliriz bilgisi olan var mı.Renk olarak Gunmetal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap