Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Bence de pek hoş değil.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Yapma @Olcay Sert Semih in dediği gibi Ford a çok yakışmıyor bencede ve 18' de konfordan çok kaybedersin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2017 @Serdar Eryürekli bir markaya mal olmus bi jant tercihinden vazgeçtim. Teşekkürler @Gürkan Çakıroğlu heryerde olan ford jantlarindan istemiyorum. Azcik farkli bisi olsun diye bakiyorum kormetalde guzel modeller var mesela http://www.kormetal.com/wheeldetails.aspx?wheelid=123 Bu daha uygun gibi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2017 Güzel modeller var tabi, cms.com.tr de bakabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 (düzenlendi) Sunday, January 22, 2017 - 09:29 tarihinde, Olcay Sert yazdı: @Serdar Eryürekli bir markaya mal olmus bi jant tercihinden vazgeçtim. Teşekkürler @Gürkan Çakıroğlu heryerde olan ford jantlarindan istemiyorum. Azcik farkli bisi olsun diye bakiyorum kormetalde guzel modeller var mesela http://www.kormetal.com/wheeldetails.aspx?wheelid=123 Bu daha uygun gibi Km de güzel jantlar var ama fiyat orijinal jantlarla neredeyse aynı. Tek janta 460 TL vereceksek niye km yı seçelim ki? Ocak 24, 2017 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 10 dakika önce, hüseyin ipek yazdı: Km de güzel jantlar var ama fiyat orijinal jantlarla neredeyse aynı. Tek janta 460 TL vereceksek niye km yı seçelim ki? Henuz secim konusundayim lakin liste fiyatindan hic bi seyi alma huyum yoktur. Gider pazarlik yapariz uygunsa aliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Bugün bir jant beni heyecanlandırdı fakat yanlış alarm muhtemelen Sahibinden de 5x108 jantları ararken tam istediğim jantı buldum. Gözlerime inanmadım. Ford focus RS in siyah 19 jantına benzeyen bir jant Fakat ilanda renault clioRS ve megane ın orjinal jantı olduğu yazıyor. Bu beni kıllandırmadı değil. sahibinden ilanı Sonra baktım meganeların PCD 5x114,3 . Satanlar bilmiyor muhtemelen. Ben yine de focusa olur mu diye mesaj attım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 5x108 range Rover replika 18 inç jantı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 5x108 range Rover replika 18 inç jantı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Satıcı orjinal reno ürünü ve 17'' yazmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Renonun bazi jantlari da 5x108, arkadasin megane2 rs arabasinin jantini alip benim arabada denemisligim var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 16 saat önce, Servet Ö. yazdı: Renonun bazi jantlari da 5x108, arkadasin megane2 rs arabasinin jantini alip benim arabada denemisligim var. Hımm olabilir diyorsun yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 (düzenlendi) Şu jant oldukça güzel görünüyor bence, Şubat 21, 2017 Aşkın K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 1 saat önce, H. Cenk yazdı: Hımm olabilir diyorsun yani Aynen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap