murat altındal Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 2 saat önce, Berat Hasbek yazdı: Bence güzel olur 25 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Olur Murat gayet güzel olur... Anlaşabilirsek benim style jantlarıyla takas yapıcaz? --35 dakika sonra eklendi-- Peki bu jant aracıma birebir uyar mı, internetten baktım ama bulamadım malesef, ofset değeri falan, birde buna hangi ebat lastik takmak gerekli arkadaşlar? --49 dakika sonra eklendi-- Jantın teknik özelliklerini buldum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Hazır bulmuşken ben de sorayım aşağıdaki jantlar orjinal ford jantı. Ama hangi model araçların acaba? Kuga benziyor ama böyle değildi tam? 17" için fiyatı da gayet güzel... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 (düzenlendi) Sizce şu ikisinden hangisi benim arabaya daha çok yakışır. 18 istemiyorum , 17 jant istiyorum. Birinci Kugada 19u fiestada 16sı kullanılmış olan biraz eski ama benim çok beğendiğim bir jant Diğeri güncel STde 19u kullanılan Serdaın da mondeoya taktığı jantın 17 si. Bir süre sonra mat siyaha, piano siyaha veya gunmetale boyatma opsiyonu da olabilir. Her ikisinin de orjinal ford tarafında siyah seçeneklleri var. Mayıs 12, 2017 H. Cenk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 2 dakika önce, H. Cenk yazdı: hangisi Kesinlikle ikincisi, yani bence... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Sizce şu ikisinden hangisi benim arabaya daha çok yakışır. 18 istemiyorum , 17 jant istiyorum. Birinci Kugada 19u fiestada 16sı kullanılmış olan biraz eski ama benim çok beğendiğim bir jant Diğeri güncel STde 19u kullanılan Serdaın da mondeoya taktığı jantın 17 si. Bir süre sonra mat siyaha, piano siyaha veya gunmetale boyatma opsiyonu da olabilir. Her ikisinin de orjinal ford tarafında siyah seçeneklleri var. 2. Tek geçerim [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Bujantlarda da ciddi optik oyunlar var. Ne görüyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 İkizler içmeye gidiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 İki insan yüzü. Kesişiyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 25 dakika önce, H. Cenk yazdı: Sizce şu ikisinden hangisi benim arabaya daha çok yakışır. 18 istemiyorum , 17 jant istiyorum. Birinci Kugada 19u fiestada 16sı kullanılmış olan biraz eski ama benim çok beğendiğim bir jant Diğeri güncel STde 19u kullanılan Serdaın da mondeoya taktığı jantın 17 si. Bir süre sonra mat siyaha, piano siyaha veya gunmetale boyatma opsiyonu da olabilir. Her ikisinin de orjinal ford tarafında siyah seçeneklleri var. 2. süper durur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 40 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: İki insan yüzü. Kesişiyorlar İki eşcinsel.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 19 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: İki eşcinsel.. Sen bir uzan da çocukluğunu anlat bakayım... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 şekilsiz bir vazo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kara Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Bence de alttaki jant Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Aaaaahhhh ahhhhh..BBS in 2017 serisinden özel efektli kristal siyah renkli SX modeli. mümkün değil gücümüzün yetebileceği bir jant değil ama muhteşem göründü gözüme. spoiler, şark anten ve siyah zeminli farı da düşünün , cam çerçevesi de siyah bende. Var mı almanyaya arabayla gidip gelecek olan ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Logo da Audi gibi durmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap