Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 MCA Derin mavi hb ye 1. mi 2. mi ikside 17'' Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 İkiside ford-like değişik bi'şey yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: İkiside ford-like değişik bi'şey yok mu? gönlüm 3 kasanın spor jantından yana ama mca ya göre güncel olmadığı için üzülerekten eledim birde bulması sıkıntılı. Mondeo titanium standart jant baktım sonra mondeo jantı ne alaka focus'a diye bi anda vazgeçtim. cms ninde malum çok modeli yok en beğendiklerim bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 17 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: MCA Derin mavi hb ye 1. mi 2. mi ikside 17'' Sizce? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Focus MCA'nın da spor paket jantı var eskisine çok benziyor. Fordaksesuar.com'da görseli mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 14 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Sizce? bence ikiside ama ikisinide alacak durumum olmadığı için 2 numara daha iyi gibi 11 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Focus MCA'nın da spor paket jantı var eskisine çok benziyor. Fordaksesuar.com'da görseli mevcut. evet ama mali durum nedeniyle kapalıyız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 (düzenlendi) 10 saat önce, Zafer Akbs yazdı: bence ikiside ama ikisinide alacak durumum olmadığı için 2 numara daha iyi gibi Madem öyle karar verilmiş, kafa karıştırmayalım. Bence de ikisi de hoş. Ben bu ikisinden ilkini alırdım herhalde, ama tercihim farklı oldu. Temmuz 23, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 39 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Madem öyle karar verilmiş, kafa karıştırmayalım. Bence de ikisi de hoş. Ben bu ikisinden ilkini alırdım herhalde, ama tercihim farklı oldu. cms markamı aldınız yoksa farklımı ? şüphelerim orjinal 17 jantın ağırlığı ile cms nin ağırlığı aynımı yoksa cms dahamı ağır ? kafamda deli sorular Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 CMS jant bu aralar sıkıntı izmire 4. Fabrikalarını yapıyorlar, ülke içine satışları yok sadece yurtdışı satışı var. Bayilerde ellerinde kalanları satıyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 gönlüm 3 kasanın spor jantından yana ama mca ya göre güncel olmadığı için üzülerekten eledim [emoji20] birde bulması sıkıntılı. Mondeo titanium standart jant baktım sonra mondeo jantı ne alaka focus'a diye bi anda vazgeçtim. cms ninde malum çok modeli yok en beğendiklerim bunlar [emoji4] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 23 saat önce, Zafer Akbs yazdı: cms markamı aldınız yoksa farklımı ? şüphelerim orjinal 17 jantın ağırlığı ile cms nin ağırlığı aynımı yoksa cms dahamı ağır ? kafamda deli sorular Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 3 saat önce, Göksel Yaman yazdı: bunun 17si varmı acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Bu jantı nerden teminedebilirim,yardımcı olabilirmisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 23 dakika önce, Hasan EKİN yazdı: Bu jantı nerden teminedebilirim,yardımcı olabilirmisiniz orijinal sport jant bence bundan daha güzel ,bu jantın çokta güzel duracağını sanmıyorum orijinallere bakın derim tabi yinede zevk ,keyif sizin Hasan Bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 (düzenlendi) İstediğim jant bu fakat yurt içinde üretimi var,yurt dışına satılıyor işte yada oem 18 focus lansman jantı bulursam öyle pusuda bekliyoruz [emoji4] şimdi ki jantlardan bi kurtulamadım Temmuz 24, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap