Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 bunun 17si varmı acaba ? [emoji4] Maalesef Ford'a uyumlu 17" jantı yok ben çok yoğun araştırmalarım sonucu buldum heryerde bulabilecek jantlar değil o ebatlarda maalesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 37 minutes ago, Göksel Yaman said: Maalesef Ford'a uyumlu 17" jantı yok ben çok yoğun araştırmalarım sonucu buldum heryerde bulabilecek jantlar değil o ebatlarda maalesef Goksel bize hortumlariyla beraber RS hava filtre kutusu bulsana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 48 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Goksel bize hortumlariyla beraber RS hava filtre kutusu bulsana kutu 510 tl hortumlar ve uçtaki lastik 350 tl toplam 860 a geliyor indrimsiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 23 saat önce, Hasan EKİN yazdı: İstediğim jant bu fakat yurt içinde üretimi var,yurt dışına satılıyor işte yada oem 18 focus lansman jantı bulursam öyle pusuda bekliyoruz şimdi ki jantlardan bi kurtulamadım 18 oem lansman jant bayiden getirtebilirsiniz 2.el bulmak çok zor onları TR de üç beş kişide vardir zaten onlarında 2.ele düşmesi biraz şans işi ,inşallah bulursunuz o jantlardan benimde favori jantim ,hele şeker kırmızıya süper yakışıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 3 saat önce, Göksel Yaman yazdı: Maalesef Ford'a uyumlu 17" jantı yok ben çok yoğun araştırmalarım sonucu buldum heryerde bulabilecek jantlar değil o ebatlarda maalesef peki sizin araca taktığınız jantın 17si varmı ? Body kit tmm ızgaralar tmm bir jant kaldı birde egzoz haralde mondeo titanium jantı takacağım öyle gözüküyor kaliteli jant yok piyasada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 2 hours ago, Serkan Karakoca said: kutu 510 tl hortumlar ve uçtaki lastik 350 tl toplam 860 a geliyor indrimsiz Cokmus be ya. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Erkan Aksu Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 22.07.2017 - 22:11 tarihinde, Zafer Akbs yazdı: MCA Derin mavi hb ye 1. mi 2. mi ikside 17'' Zafer bey bu şekilde önizlemeyi hangi linkten yapıyorsunuz acaba? CMS sayfasından bulamadım link gönderebilir misiniz rica etsem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 2 dakika önce, Yunus Erkan Aksu yazdı: Zafer bey bu şekilde önizlemeyi hangi linkten yapıyorsunuz acaba? CMS sayfasından bulamadım link gönderebilir misiniz rica etsem http://cmswheel-konfigurator.cmswheels.de 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 07.08.2017 - 23:56 tarihinde, Yunus Erkan Aksu yazdı: Zafer bey bu şekilde önizlemeyi hangi linkten yapıyorsunuz acaba? CMS sayfasından bulamadım link gönderebilir misiniz rica etsem Mrb Yakup Çağatay benden önce cevaplamış ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 235/40 R18 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 11 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: 235/40 R18 Bu jantı dün Almanyanın bir web sitesinde mondeo stline üzerinde görmüştüm. Acaba focus üzerinde nasıl durur soru işaretleri vardı. Tesadüf işte güzel durmuş gerçekden. + Şu aralar bu stline logosunu aramakla meşgulüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Benzerini Hyundai i30 N kullanıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 OZ superturismo LM 225 40 18 Goodyear f1 asm 3Sent from my E5603 using FocusClubTr.com mobile app Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2017 Bu jantın özelliği hafif ve sağlam olması, güzelliği ikinci planda kalıyor. Bundan hafifi ise Ultraleggera ki bulsam hemen alırım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2018 235 40 R18 MCA 5 kollu lansman jantı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap