oğuz mete Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 (düzenlendi) Kuzenimi okuldan almaya giderken lastikçi gördüm girdim adamda hertürlü ford jantı var çıkma bitane makyajlı mondeo selective jantı vardı dedim abi bi takda fotoğrafını çekeyim forumdaşlarıma göstereyim İşte benim bebeğimin 18"jantlı hali kıyaslama için 16larıda arkada bıraktım. Telefonumu verdim fiyat alıcam yakında Kuzenimi okuldan almaya giderken lastikçi gördüm girdim adamda hertürlü ford jantı var çıkma bitane makyajlı mondeo selective jantı vardı dedim abi bi takda fotoğrafını çekeyim forumdaşlarıma göstereyim İşte benim bebeğimin 18"jantlı hali kıyaslama için 16larıda arkada bıraktım. Telefonumu verdim fiyat alıcam yakında sabri çok güzel olmuş hemen al. Nisan 3, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 sabri fiyat alınca bılgılendır benı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 sabri fiyat alınca bılgılendır benı Tamamdir. Guzel ama dimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Tamamdir. Guzel ama dimi super ben bunu alırsam auto kınge gonderıp f3 st jantı rengine boyatacam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 super ben bunu alırsam auto kınge gonderıp f3 st jantı rengine boyatacam 18 yalniz bu siz 16 istemiyormuydunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 yok ben 17 veya 18 dusunyuorum ama sıze tam sag solda surter demısler 17" olursa daha iyi olur 18 yalniz bu siz 16 istemiyormuydunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Tamamdir. Guzel ama dimi Güzel ama sanki fazla büyük gibi.. Lastik yanağı küçülürse(40 yanak-zaten orjinal boyut bu) sorun kalmaz heralde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Yahu jant boylarına bakarak sürter demek olmaz, jant genişliğine bakılmalı..bir sürü çeşit var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Yanlis anladiniz beni bu bir mondeo sahibinin janti adam 16 kis lastigi kullaniyomus bunlari depoda birakmis ben sadece nasil olur diye tak abi dedim bunlar 45 yanak benim arabama 40 yanak olmasi gerek focus 3 sahipleri surucu kapisini acsinlar kilidin orda takilmasi gereken lastik ebatlari var. Adam mondronun 45 yanakli lastigi oldugu icin dedi bunu kullanamassin surter 40 senin araban icin dedi haklida bugun baktim 16" 17" 18" her jant icin ebatlari yazmislar foto cektim atarim aksam. 235 40 18 benim orda yazan ebadim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Forumun heryerinde onlar var uğraşma Ama sırf yanak ile bu isler belirlenmez. Yanak dediğin sey tabanın yüksekliğe oranı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Forumun heryerinde onlar var uğraşma Ama sırf yanak ile bu isler belirlenmez. Yanak dediğin sey tabanın yüksekliğe oranı. Ne tur degiskenler var baska benim aracim fabrika cikisli 18 jantli satiliyor dimi? Nedir tam olcu alicam cunku buyuk ihtimal. 235 40 R18 burda yazan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 235/40 R18 orjinalde sunulan bu tabi ki opsiyon olarak sunuluyor.. Buda bu lastiğin jantının boyu ; 18"x 8" Eğer mondeo da sunulan 18'lik 8'' ise (genişlik) bu lastiği almalısın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 235/40 R18 orjinalde sunulan bu tabi ki opsiyon olarak sunuluyor.. Buda bu lastiğin jantın boyu ; 18"x 8" Eğer mondeo da sunulan 18'lik 8'' ise (genişlik) bu lastiği almalısın.. Sorucam onu bijon araligi 5x108 birde. Yarin haber verir heralde telefon bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 1. Bu janttan artık gına geldi, beğenenlere nasip olsun başka... 2. Daha önce de yazdım, Almanya'da 8x18 jant ve 235/40-18 jantla fabrika çıkışı direksiyon tur sınırlayıcı bulunuyor sürtmesini engellemek için, bilginiz olsun, sonra yakınmayın. 3. 235/40-18 lastikler janttan daha pahalı onu da hesaba katmayı ihmal etmeyin. Sevda da nereye kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 1. Bu janttan artık gına geldi, beğenenlere nasip olsun başka... 2. Daha önce de yazdım, Almanya'da 8x18 jant ve 235/40-18 jantla fabrika çıkışı direksiyon tur sınırlayıcı bulunuyor sürtmesini engellemek için, bilginiz olsun, sonra yakınmayın. 3. 235/40-18 lastikler janttan daha pahalı onu da hesaba katmayı ihmal etmeyin. Sevda da nereye kadar 1.Sağı solunu yuvarlata yuvarlata her sene aynı tarz doğru 2.Onu bilmiyordum servisle görüşücem yarın 3.Jant-Lastik takım fiyatı sordum telefonumu bıraktım yarın haber vericekler kafamda bir rakam var ama hadi bakalım Birde nedense birşeyler yapasım var ilk arabadan dolayımı gençlik mi bilemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap