Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2018 Benzerini Hyundai i30 N kullanıyor.Bu sanki benim janta daha fazla benziyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 İstediğim jantı buldum. Alman markası. Çok da yakışıyor kerata ama pahalı biraz. 18 ebat.. 17si olsa bir ihtimal düşünürdüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2018 Şu jant çakma mı orijinal mi sizce ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2018 Bir saat önce, H. Cenk yazdı: Şu jant çakma mı orijinal mi sizce ? alacakmısın, almayacakmısın abi ona göre yazalım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2018 58 dakika önce, Olcay Sert yazdı: alacakmısın, almayacakmısın abi ona göre yazalım ? Orijinalse takibe ALIRIM ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2018 1 dakika önce, H. Cenk yazdı: Orijinalse takibe ALIRIM ??? abi al gitsin kırmızı arabaya çok yakışır, şekli güzel bence. oem olup olmadığını jantın yanına gidince anca anlaşılır içerdeki damgalardan vs. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 Benim almaya cesaret edemediğim jantı beyaz sedana takmışlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 39 dakika önce, H. Cenk yazdı: beyaz sedana takmışlar. Tez zamanda çıkarırlar umarım... Görsel kirlilik olmuş zira. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 Jant mı var orda?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 (düzenlendi) Param olsa hemen alacağım janttır. Hem 17 inç, hem karartılmış, hem iddialı değil ama şık.. Güçlü bir aracım olmadıktan sonra iddialı ebatlara ve görünüme sahip jantları sevmiyorum. Bunlar her türlü kutucuğu dolduruyor Ocak 15, 2019 Cenk Demirel tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Peksağ Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 Fiyat ve bulunabilirlik ile ilgili bir bilginiz var mı bu jantla ilgili? Ben de bu jantı beğeniyorum. İnternetten araştırdım pek birşey bulamadım. Ford aksesuarda da göremedim. Kışa doğru almayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 23 dakika önce, Burak Peksağ yazdı: Fiyat ve bulunabilirlik ile ilgili bir bilginiz var mı bu jantla ilgili? Ben de bu jantı beğeniyorum. İnternetten araştırdım pek birşey bulamadım. Ford aksesuarda da göremedim. Kışa doğru almayı düşünüyorum. http://www.fordaksesuar.com/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Peksağ Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 ? Kendimi tebrik ettim nasıl bir gözle baktıysam. Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap