Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Evet arkadaşlar focusma önceki konularda da paylaştığım 17'' volvo 5 dilimlik jant aldım nasip olursa yarın taktıracam bu arada lastiklerde de 225 / 45 / 17 94 w karar verdim sizce nasıl malum türkiyemin yollarında beni üzer mi ? Fabrika verilerinde 50 yanak yaziyor 225/50/17 daha uygun ve kullanisli olur bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Fabrika verilerinde 50 yanak yaziyor 225/50/17 daha uygun ve kullanisli olur bence Evet bende gördüm o ibareyi de o zamanda jantla lastik arasında ki mesafe kalınlaşır görselliği bozar.Benim jantı değişmemdeki asıl amaç zaten görsellik.Ama yanak konusunda tereddütlerimde var yinede mesala konfor bozulması ve sert kasislerde yanaktan balon gibi; Tabi benim görüşüm bu üstatlarımında görüşlerini bilmek isterim saygıları.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Benim renk benim kasa benim paket ve istediğim jant birarada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Nedense ben bu jantlardan soğudum ya. Tasarım olarak çok güzel olmasına karşın, bir gün bütün focus 3 lerin altında olması ihtimali aklıma gelince iyice soğuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 (düzenlendi) http://www.ebay.com/...#ht_3817wt_1139 Bana bu jantı istanbulda bulun lütfeen sabri bu jantan sipariş verecem fiyat bekliyorum Nisan 13, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 sabri bu jantan sipariş verecem fiyat bekliyorum Serdar bey. Fotoğraflar görünmüyor malesef. Linklere bir göz atsak mı acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Evet goremiyorum bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Serdar abi link atsan ordan baksam merak ettim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Serdar abi link atsan ordan baksam merak ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Audi janti bu abi ya VW grubu arabalara yakisir sen bilirsin yinede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Maşallah güzel bi derleme olmuş,beyaz araçtaki 14 kollu jant favorilerim arasında yer edebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 (düzenlendi) ST jantı çok güzel bi jant olmakla birlikte yaklaşık 5-6 senedir gündemde bu yüzden göze alışıldık gelsede resimlerden birinde focus 3 e 18'' ST jantı takmışlar çok güzeldi...Özellikle aracınız koyu renk ise ve st jantlarınız beyz ise of.. Nisan 22, 2012 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 En son fotograaaaf bu aracin janti bu iste Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap