Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 (düzenlendi) Oz'un şekildeki modeli de düşünülebilir. Nisan 22, 2012 Hakan SARAÇ tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Foto çok net değil ama yinede ben burdayım diyor,güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 (düzenlendi) beyaz a özel jantlar Nisan 22, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Oz'un şekildeki modeli de düşünülebilir. Bu janti koymustum cok yakisacagini soylemistim bastaki mesajlarda turkiyedemi cekilmis internetten mi buldunuz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Fotoğraf Rusya da çekilmiştir Sabri Bey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Ben siz söyleyene kadar bu jantların sizin paylaştığınız jantlar olduğunu farketmemiştim.Sizin zamanında verdiğiniz tavsiyeyi bir Rus duymuş olmalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Ben siz söyleyene kadar bu jantların sizin paylaştığınız jantlar olduğunu farketmemiştim.Sizin zamanında verdiğiniz tavsiyeyi bir Rus duymuş olmalı Ayni zevklere sahibiz demekki o rus arkadasla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 http://uk.picclick.com/NEW-Genuine-Set-of-4-120886937490.html 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 aklın yolu bir..biz ne dedik kartanesi..seviyom seni kanka...zevklerimiz çok örtüşüyor... Len sen bu resmi nereden buldun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 niye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 O arabanın plakası da 34KIP81 di. 2007 de bu resmi ben çekmiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 iyi işte süpermiş...bak seni tanımadan seni bulmuşum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 iyi işte süpermiş...bak seni tanımadan seni bulmuşum... ehehehüüüe....taa o zaman yollar kesişmiş aslında..enteresan...Mertolun 2.mondeosumu bu 1.mondeosu mu? Renk yine lacivert haaa,,,Takıntılı bu adam laciverte... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Bu ilkiydi.. 07/2007 de aldım 07/2010 da sattım ve siyah mondeoyu almıştım. Bundan önceki c-max ta lacivertti bu arada. Ondan önceki corolla sedanda lacivertti.. Ondan önceki focusta lacivertti. Ben lacivert varsa onu alırım. Yoksa ne renk olduğu hiç önemli değil.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 http://uk.picclick.com/NEW-Genuine-Set-of-4-120886937490.html Ingilterede yanilmiyorsam buraya getirtmek gumruk falan cok zor olmazmi istanbulda arastiriyorum illa biri getiricektir replicada olsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap