Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Sabri istemişti, al bakalım 225/40 R18 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 (düzenlendi) Jant değilde renk güzelmiş. Severim bu rengi. Temmuz 22, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Focus 3 e yakışır mı bilemiyorum ama çok güzel jant. Yakışmasa bile çok dikkat çekeceği kesin. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-yuzlas-mir-jant-5x112-17inc-17x8-et30-94263252/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 O zaman son resim de gelsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halil içingir Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Bende işte bora abi orjinal 5 kollunun 17'' olmadığı için mecburen ona en yakın jant modelini bulacam.Öyle ayarlayacam ki bayiye aracı almaya giderken 4 tane 17'' jant ve kışlık lastiklerele gidecem.Yerinde değişecem hemen lastikçi ile Öle anlaştık ayıptır sÖlemesi .Bu arada focus 3 lerin bijon aralığı kaç Bende işte bora abi orjinal 5 kollunun 17'' olmadığı için mecburen ona en yakın jant modelini bulacam.Öyle ayarlayacam ki bayiye aracı almaya giderken 4 tane 17'' jant ve kışlık lastiklerele gidecem.Yerinde değişecem hemen lastikçi ile Öle anlaştık ayıptır sÖlemesi .Bu arada focus 3 lerin bijon aralığı kaç 5*108 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 5*108 Ford uyumlu 18 jant bir elin parmaklarini geçmiyor. Nasil bulucaz biz bu arabalara alınasi bir jant Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halil içingir Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Sabri doğru söylüyorsun ama azim ve hırsın sonunda bende buldum focuslarda nadir olan jantı heryere bakmıcan büyük olan pahalı gibi görünen jantcılara bakıcan ben öyle yaptım avcılarda otururken tuttum bostancıdan buldum jantı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 @Sabri Özer, Sabri istemişti, al bakalım 225/40 R18 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 @Sabri Özer, Aaa tesekkurler dedigim gibi 10 bijonlu jant takmis ne kadar saglikli acaba . Suan kafamda ses sistemi var bakalim. Tekrar tesekkurler Yakup Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Bence çok güzel durmuşlar.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Yanağa bakarmısın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Sanırsam yüksek hız için sağlıklı değil yanaklar,doğru mudur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Sanırsam yüksek hız için sağlıklı değil yanaklar,doğru mudur? Olur mu ? ON numara lastik, Dez avantajı, aşırı konforsuz olması ve erken hasar alabilmesi.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Anladım,teşekkürler.Benim kanımca F3'e en çok yakışan jant modellerinden biri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Nedense bu sw çok hoşuma gidiyor benim. Bide bu alçaltılmış biraz. Jantlarsa 10 numara gerçekten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap