Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Bulut bey o soruyu servis'e sorma imkanınız var mı ? Focus 2 den farklı olabilr, kitapda da yazmayabilir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Yakup bey ben nickimi bulut_bey yapsam olurmu sahi Bide sizin ağzınızdan duyunca güzel oldu vallaha bi kıyak olsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Kurallara uyan arkadaşlara haksızlık olmasın Şimdi size yaparsak herkes isteyecek.. Sadece isim vs olur ama sıfat eklemeyelim Anlayışınız için Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Hımm olaydı ii olurdu ama abi baksana çokta şık duruyor ama dediğiniz gibi olsun kurallara uymak gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Yakup Benim ismimde BAYBORA olabilir mi???Bu arada ben her yazdığımda yazı şeklim değişiyor ya da böyle üstü,altı sağı solu çizik falan oluyor?Niye böyle*Sitede bir sorun mu var???? Hususi böyle çizik bıraktım ben de görünsün die.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Bir sorun yok sadece sende var abi demekki sen öyle yapıyorsun yada bir yerden copy paste yaptıysan ondandır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Yooo,işyerinden yazdığımda da oluyodu böyle evde de var.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Şu şekilde olmalı simgeler..Basılı kalmasın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Taaaam ama her yeniden cevap yazışımda simgelerden biri basılı çıkıyor.....Neyse konuyu şeetmiim.... Şu Jantlarda güzel duruyor aslında ama bunlarda 18 İnç Sanırım. ..Birde Yeni Focus 'un Temmuz ayında çıkartılan büyük kataloğunda da jant seçenekleri var,farklı bir 16 İnç Jant var, onu nasıl buluyorsunuz?Fotosunu pdf olduğu için buraya koyamadım bir türlü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Bu jant c-Max tit-x jant'ı işte.. onu önermiştim sitede.. Avrupa'da da tit-x de bu jant var.. 17' bu jant Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Yakup Benim ismimde BAYBORA olabilir mi???Bu arada ben her yazdığımda yazı şeklim değişiyor ya da böyle üstü,altı sağı solu çizik falan oluyor?Niye böyle*Sitede bir sorun mu var???? Hususi böyle çizik bıraktım ben de görünsün die.... kafayı çekip gelmiştim şimdi ayıldım BAYBORA....BEY...gülmetken öldürmeyiniz insanları lütfen....alıcılarınızın ayarı bozulmuş..o yüzden anteni emirdağ yönüne çevirirseniz yazım hatalarınız düzelir... benimde ismim Neyzen Tevfik olsun ozaman... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Nihaoahhaoaaaa.....Neyzen Üstad Şarapı hazırla geliyom.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 şarapcı ömer hayyam bi kere...hay senin edebiyat bilgine...kırmızı rengi aldı adam herşeyi şarap renginde görüyor..ahahahaha....villa dolucam benim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Yaklaşık 1 aydır yıkatmadım arabayı, jantlar siyahlaştı ve çok hoşuma gitti. Bunda arabanın rengi de etkili sanırım. İleride değiştirirsem siyah veya koyu renk jant alıcam. Geçenlerde i30 gördüm aynen benim bahsettiğim koyu renk jantları vardı çok güzel duruyordu. Bir de jantları değiştirdiğimde jantın göbegindeki ford yazısını yeni janta takabilirmiyim? oluyor mu öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Yaklaşık 1 aydır yıkatmadım arabayı, jantlar siyahlaştı ve çok hoşuma gitti. Bunda arabanın rengi de etkili sanırım. İleride değiştirirsem siyah veya koyu renk jant alıcam. Geçenlerde i30 gördüm aynen benim bahsettiğim koyu renk jantları vardı çok güzel duruyordu. Bir de jantları değiştirdiğimde jantın göbegindeki ford yazısını yeni janta takabilirmiyim? oluyor mu öyle uyumlu ise olur ama hiç sanmıyorum uyum sağlayacağını abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap