Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Aaaa ama cok ucuk kacik olsunda istemiyorum butunluk olsun araçta Lansman jantida olabilirde yok suan kimsede daha gormedimde bilmiyorum Sana 5 kollu lazım bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 bence budur 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 bencede sence, jant budur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Bu aralıkları dar ve küçük parçalar olan jantları temizlemek çok zor oluyor yav..Bendeki orjinal 16 inçlerı temizlemek mesela acayip gıcık..Daha açık aralıklı jantlar güzel bence...Temizlemesi de görüntüsü de..5 kollu Lansman Jantları gayet tatminkar ve şık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Bu bu cok aramayin uzaklarda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bahadır asi Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Bu da benim jantım... 235 40 18 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bahadır asi Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Önce 17 inch alacaktım. Ama 18 ST yi görünce bunu beğendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Bu da benim jantım... 235 40 18 Çok güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 (düzenlendi) Bu da benim jantım... 235 40 18 Eveet sorulara basliyalim Ilk once 16dan farklari neler cok hissedilecek derecede mi ? Cok fazla dezavantaji var o yuzden korkuyorum pisman olurum diye. Yakit konfor falan nasi etkilendi ? Kasım 8, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Eveet sorulara basliyalim Ilk once 16dan farklari neler cok hissedilecek derecede mi ? Cok fazla dezavantaji var o yuzden korkuyorum pisman olurum diye. Yakit konfor falan nasi etkilendi ? Benim eski arabamdaki jantlar harika bence 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Sırada jant ve lastikler var:) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 http://www.focusclubtr.com/topic/2151-siyahin-asaleti-focus3-ecoboost-5k/ Benim eski arabamdaki jantlar harika bence Biliyorum abi hatta sana soru yagdirmiştim sence almalimiyim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bahadır asi Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Aslında yorum yapacak kadar km yapmadım dha ama duruşu beni fazlasıyla cezbetti. zaten benim kurtulmak istediğimde arabaya fiestamı bu demeleriydi. Artık öyle bir durum olacağını sanmıyorum:) o kadar çok dezavantajı olacağını sanmıyorum Sonuçta ist.da yaşıyorum.Beni biraz yakıt tüketimi çok artar mı o endişelendiriyor ama, Ecoboost bizi üzmez sanırım:) Kasistleri o kadar fazla hissettirmiyor.Bir de sanki tank kullanıyorum.Böyle yola yapışıyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Aslında yorum yapacak kadar km yapmadım dha ama duruşu beni fazlasıyla cezbetti. zaten benim kurtulmak istediğimde arabaya fiestamı bu demeleriydi. Artık öyle bir durum olacağını sanmıyorum:) o kadar çok dezavantajı olacağını sanmıyorum Sonuçta ist.da yaşıyorum.Beni biraz yakıt tüketimi çok artar mı o endişelendiriyor ama, Ecoboost bizi üzmez sanırım:) Kasistleri o kadar fazla hissettirmiyor.Bir de sanki tank kullanıyorum.Böyle yola yapışıyor... Tanışma ve benim arabam bölümü sizi bekler o zaman hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Aslında yorum yapacak kadar km yapmadım dha ama duruşu beni fazlasıyla cezbetti. zaten benim kurtulmak istediğimde arabaya fiestamı bu demeleriydi. Artık öyle bir durum olacağını sanmıyorum:) o kadar çok dezavantajı olacağını sanmıyorum Sonuçta ist.da yaşıyorum.Beni biraz yakıt tüketimi çok artar mı o endişelendiriyor ama, Ecoboost bizi üzmez sanırım:) Kasistleri o kadar fazla hissettirmiyor.Bir de sanki tank kullanıyorum.Böyle yola yapışıyor... Benim gaza gelmeye ihtiyacim var mesela ses sistemini Ferhat abinin gazıyla taktim iyikide takmisim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap