Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 (düzenlendi) bunun muhabbeti geçti forumda , ingiltereden 3000 liraya getirtebiliyorsun sadece 18'' jantı ... Mart 21, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 (düzenlendi) @, 18'' bulman imkansız gibi birşey tr de , nasıl buldun yahu ama senin gösterdiğinle benimki farklı imiş zaten , daha az kollu senin gösterdiğin ama oda güzelmiş Mart 21, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Replikasını buldum Tolga. Ankara'da . Bu hafta araç üzerinde deneyecez.eğerki istediğim gibi olursa hemen takacam. bence 10 numara olr ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 kesinlikle takacağım jant bu.. buda güzel , takın çeşit olsun şu arabaların piyasasını arttıralım ... olmuyor kiralık şirket arabası gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Eğerki olmazsa kesinlikle ve kesinlikle takacağım jant bu.. F3 e tam oturuyor.. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-fort-janti-5x108-18-inc-115614925/detay/ replika olmasın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 bence 10 numara olr ... Eğerki olmazsa kesinlikle ve kesinlikle takacağım jant bu.. F3 e tam oturuyor.. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-fort-janti-5x108-18-inc-115614925/detay/ Bu dükkanı görüyorum. Bahçelievler Yayla'da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 <br />ayrica ilan mi açsam acaba<br /> <br />jant store 1000 tl verir .... <br /><br /><br />izce nasil duru bizim F3de<br /> <br />bence çok yakışır ...<br /> <br />sen lastiklerle kaç km yol yaptın ? neden okadar az veriyor jant store ? <br /> Jant store maslakdaki bu jantmax. 26.000de benim araba jantmax 650 verdi ama jantlarimi vermeyip 18"de karar kildim <br /><br />Bide Volk te37'ye ne diyorsun guzel dimi ? <br />Yahu ne uğraşıyorsunuz..<br />Takın range rover jantı.. <br /> <br />ET si tutarsa bu hafta alıyorum ben 18 olanını..<br /> <br /><br /> Erkan abi sahibindende 18" Evoque janti var. Simdi bulup buraya koyarim ama ET tutmuyormus ayni citroendeki gibi oda 5x108 ama tam uyumlu degil. Edit: Çikma evoque janti vardi ya satilmis galiba bulamadim fotosunu koydugun range rover janti var sadece birde bizim arabalar ET35 dimi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Bide Volk te37'ye ne diyorsun guzel dimi bence çok yakışır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Bide Volk te37'ye ne diyorsun guzel dimi bence çok yakışır Rengi bronz gibi ama bu meganedekiyle ayni. Boyanabilir buyuk ihtimal aslinda. Buda vardi 5x108 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Rengi bronz gibi ama bu meganedekiyle ayni. Boyanabilir buyuk ihtimal aslinda. Buda vardi 5x108 ben bunu pek beğenmedim ne yalan söyleyeyim .... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Rengi bronz gibi ama bu meganedekiyle ayni. Boyanabilir buyuk ihtimal aslinda. Buda vardi 5x108 ben bunu pek beğenmedim ne yalan söyleyeyim .... Takılmış halinide gordum bende pek isinamadim. Volk te37lere bayiliyorum yakisir yakismasinada o jant cok Honda S2000 ne biliyim Nissan 350z tarzi arabalara uygun gibi bilemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Yurtdisindan getirtmek isteyenler varsa St3 janti FINIS parca kodu 1771313 bilgilerinize arkadaslar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Yurtdisindan getirtmek isteyenler varsa St3 janti FINIS parca kodu 1771313 bilgilerinize arkadaslar. Hakan abiii ne kadar bu jantlar ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 (düzenlendi) Hakan abiii ne kadar bu jantlar ?? Ingiltere de tanesi 250 pound , Rusya da tanesi 12.500 ruble Mart 21, 2013 Hakan Saraç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Hakan abiii ne kadar bu jantlar ?? Ingiltere de tanesi 250 pound , Rusya da tanesi 22.500 ruble Cok para yaa 2. arabamda ilk işim bijon aralığına bakmak olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap