Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Cok para yaa 2. arabamda ilk işim bijon aralığına bakmak olacak Biraz daha sabredicez artik fiyatlar biraz dusene kadar,ya da gidip St alicam burda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 (düzenlendi) Honda S2000 ne biliyim Nissan 350z nebilim , ben pek düşünmedim aslında , direk rs jant'ı vardı aklımda ... st jantıda değil ... bu arada illa japon arabalarına takılacak diye birşey yok ... hatta bu tarz gibi ken block'un eb deki Mart 21, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Arabam beyaz olsa kesinlikle düşünmeden alirdim.. <br /><br /><br /> 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Arabam beyaz olsa kesinlikle düşünmeden alirdim seenin araba koyu , sende tezat rengini bulursun olur biter 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Ford uyumlu olanı bulunabilirse linkini verdiğim jant güzel duruyor. Aslında satıcıyı arayıp görüşmek lazım. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-18-jant-konig-sg39-8-5x120-et35-orjinal-urun-sok-fiyat-119033219/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Ford uyumlu olanı bulunabilirse linkini verdiğim jant güzel duruyor. Aslında satıcıyı arayıp görüşmek lazım. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-18-jant-konig-sg39-8-5x120-et35-orjinal-urun-sok-fiyat-119033219/detay Bunun siyahi var 5x108 gobegi siyah cerceve metalik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 @Sabri Özer, Güzel durur diye tahmin ediyorum ama, özellikle beyazda. Ne kadar istiyor ki biliyor musun. Alacağımdan değil de, ilandaki fiyat ile kıyaslamak istedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 @Sabri Özer, Güzel durur diye tahmin ediyorum ama, özellikle beyazda. Ne kadar istiyor ki biliyor musun. Alacağımdan değil de, ilandaki fiyat ile kıyaslamak istedim. 1.000 lira civariydi 1.100 falan. König marka ama replica tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Bu nasıl? Volvo Jantı. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 @Sabri Özer, Sabri al artık şu jantları kurtulalım bu dertten. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Bu nasıl? Volvo Jantı. Bizim lansman janti varken buna gerek yok bence ama guzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 @Sabri Özer, Sabri al artık şu jantları kurtulalım bu dertten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 @Sabri Özer, Sabri al artık şu jantları kurtulalım bu dertten. Sponsor olsun biri banada aliyim artik ya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Sabrii bak ne buldum ama beğenmedim... Bu öndeki güzelmiş Buda bonus süpriz için perşembeyi bekleyin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Ozaaaaannn Volk te37 gayet guzel olmus ya neyini begenmedin bide yay oh mis. Ondeki jant Citroen C5 janti. Persembe noolcak ?? Heycanlandirma benii Buarada kredi kartina basvurdum bu hafta ici geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap