Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Ozaaaaannn Volk te37 gayet guzel olmus ya neyini begenmedin bide yay oh mis. Ondeki jant Citroen C5 janti. Persembe noolcak ?? Heycanlandirma benii Buarada kredi kartina basvurdum bu hafta ici geliyor. küçük duruyor bir kere bide çok düz sade tek beğendiğim özelliği rengi oldu. Erkan abi range jantı için siparişi verdi perşembe gelicek bakıcaz güzel durursa alıcak o olmazsa c5 jantını al diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 küçük duruyor bir kere bide çok düz sade tek beğendiğim özelliği rengi oldu. Erkan abi range jantı için siparişi verdi perşembe gelicek bakıcaz güzel durursa alıcak o olmazsa c5 jantını al diyorum C5 janti var suan jantmaxda ama ET degeri tutmuyormus galiba adam oyle demisti. Bilmiyorum yaa once parayi ayarlayayimda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 küçük duruyor bir kere bide çok düz sade tek beğendiğim özelliği rengi oldu. Erkan abi range jantı için siparişi verdi perşembe gelicek bakıcaz güzel durursa alıcak o olmazsa c5 jantını al diyorum C5 janti var suan jantmaxda ama ET degeri tutmuyormus galiba adam oyle demisti. Bilmiyorum yaa once parayi ayarlayayimda 1cm kadar fark varmış sanırım sorun olurmu bilmiyorum ben pek anlamıyorum bu işlerden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 küçük duruyor bir kere bide çok düz sade tek beğendiğim özelliği rengi oldu. Erkan abi range jantı için siparişi verdi perşembe gelicek bakıcaz güzel durursa alıcak o olmazsa c5 jantını al diyorum C5 janti var suan jantmaxda ama ET degeri tutmuyormus galiba adam oyle demisti. Bilmiyorum yaa once parayi ayarlayayimda 1cm kadar fark varmış sanırım sorun olurmu bilmiyorum ben pek anlamıyorum bu işlerden Range rover jantida ET olarak tutmuyor Erkan abinin endiseside bu yuzden ama uyar %90. Simdi benim kredi karti 1.500 falan limitli olsa cok iyi olur ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Özen Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 bence orjinal titanyum jantları cok yakısıyor piyasada yaygın:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 (düzenlendi) küçük duruyor bir kere bide çok düz sade tek beğendiğim özelliği rengi oldu. Erkan abi range jantı için siparişi verdi perşembe gelicek bakıcaz güzel durursa alıcak o olmazsa c5 jantını al diyorum C5 janti var suan jantmaxda ama ET degeri tutmuyormus galiba adam oyle demisti. Bilmiyorum yaa once parayi ayarlayayimda 1cm kadar fark varmış sanırım sorun olurmu bilmiyorum ben pek anlamıyorum bu işlerden Range rover jantida ET olarak tutmuyor Erkan abinin endiseside bu yuzden ama uyar %90. Simdi benim kredi karti 1.500 falan limitli olsa cok iyi olur ya Hemen hemen aynı dedi. Jantcida gobegide aynı dedi bilezik bile koymadan olur filan dedi. Perşembe gidip denicez bakalım olursa alicak limite niye takılıyorsun ya olmadı ek kart çıkart babandan yada kefil yaparsın Mart 26, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 küçük duruyor bir kere bide çok düz sade tek beğendiğim özelliği rengi oldu. Erkan abi range jantı için siparişi verdi perşembe gelicek bakıcaz güzel durursa alıcak o olmazsa c5 jantını al diyorum C5 janti var suan jantmaxda ama ET degeri tutmuyormus galiba adam oyle demisti. Bilmiyorum yaa once parayi ayarlayayimda 1cm kadar fark varmış sanırım sorun olurmu bilmiyorum ben pek anlamıyorum bu işlerden Range rover jantida ET olarak tutmuyor Erkan abinin endiseside bu yuzden ama uyar %90. Simdi benim kredi karti 1.500 falan limitli olsa cok iyi olur ya Hemen hemen aynı dedi. Jantcida gobegide aynı dedi bilezik bile koymadan olur filan dedi. Perşembe gidip denicez bakalım olursa alicak limite niye takılıyorsun ya olmadı ek kart çıkart babandan yada kefil yaparsın Babanin haberi yok ama bu isten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Babanin haberi yok ama bu isten hmm neden ki ben lisedeyken çıkartmıştım kredi kartı ek kart olarak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 f4 çıkacak daha jant beğenemediniz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 hmm neden ki ben lisedeyken çıkartmıştım kredi kartı ek kart olarak Ek kart ekstresini gorebiliyor o zaman. Simdi ruhu duymayacak f4 çıkacak daha jant beğenemediniz Valla Tolga abi ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Bonus olan iyiymiş. SW Focus 2 leri beğniyorum. Ama sadece yandan Wolk te37 yi bende beğenmedim focus ta. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Wolk te37 yi bence o fotodaki wolk küçük gibi geldi bana ... ondan kötü duruyor sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 bence o fotodaki wolk küçük gibi geldi bana ... ondan kötü duruyor sanki Sanki 17 gibi evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Hemen hemen aynı dedi. Jantcida gobegide aynı dedi bilezik bile koymadan olur filan dedi. Perşembe gidip denicez bakalım olursa alicak limite niye takılıyorsun ya olmadı ek kart çıkart babandan yada kefil yaparsın Ozan nerden alıyorsunuz ya jantı İyi fiyat olursa bende düşünüyorum 18 jant Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Ozan nerden alıyorsunuz ya jantı İyi fiyat olursa bende düşünüyorum 18 jant İstanbul yolundaki makro marketin arkasına düşüyor Jant 900du sanırım petlasin yeni modeliyle 1700 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap