Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Dusuncelerinizi alabilirmiyim sizi sıkmadıysam Zevk senin ama ben hiç beğenmedim ve kesinlikle takmam. Bu jant zaten ayağa düştü düşecek, bir de replikası hepten anlamsız. Kusura bakma... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Zevk senin ama ben hiç beğenmedim ve kesinlikle takmam. Bu jant zaten ayağa düştü düşecek, bir de replikası hepten anlamsız. Kusura bakma... Replicasi zor bulunurken orjinali nasil ayağa dusecek ? Ben hem fiyati olsun hemde gorunusunude begendim. %100 degilim ama napalim cesit yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezen Köroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 (düzenlendi) 215/50/17 replika değil ne dersiniz? Mart 28, 2013 Sezen Köroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 215/50/17 replika değil ne dersiniz? 18" olanida var bu jantin replica olarak ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Tolga abi sana bi soru sen 18"lere gecince serviste araci 18e gore ayarlattin mi ? Araca lastik boyutunu giriyorlarmis oda ona gore kadrani ayarliyormus ? yoo ayarlatmadım , Allah allah ; geri kaldık biz teknolojiden telli değildir tabi bunun hız kadranı hehehhe 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 yoo ayarlatmadım , Allah allah ; geri kaldık biz teknolojiden telli değildir tabi bunun hız kadranı hehehhe Yol bilgisayarıda şaşar bu durumda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 yoo ayarlatmadım , Allah allah ; geri kaldık biz teknolojiden telli değildir tabi bunun hız kadranı hehehhe %0,9 kuculuyor lastik ceperi yani 100 km yapsan aslinda 99,1 yapmis oluyosun galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 %0,9 kuculuyor lastik ceperi yani 100 km yapsan aslinda 99,1 yapmis oluyosun galiba bence en iyisi 17inç c max x paketteki janttan alın215/50 17 de lastik takın.hem görünüşü güzel olur hemde aracı yormamis olursunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 bence en iyisi 17inç c max x paketteki janttan alın215/50 17 de lastik takın.hem görünüşü güzel olur hemde aracı yormamis olursunuz cmax bi ucuzlasa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 C-max janti yerine Tolga abinin RS jantlardan alinabilir. Ikiside cok kollu (16) ben daha cok 5 kol sevdigim icin yildiz yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Bu jantı takmayı düşünüyorum 5x108 henüz yokmuş ama gelicekmiş geldiği anda takmayı düşünüyorum aracım beyaz sizce nasıl olur ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 sizce nasıl olur ben beğendim ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Bu jantı takmayı düşünüyorum 5x108 henüz yokmuş ama gelicekmiş geldiği anda takmayı düşünüyorum aracım beyaz sizce nasıl olur ? Vossen guzel marka orjinalse cok pahalidir replicaysa fiyatida uygunsa alinabilir. Hangi lastikciyle gorustunuz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 @tayfun çiçek, On numara jantmış yahu. Ben ilk defa görüyorum bunu. Kaç para ve kaç inç bu jant. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Vossen guzel marka orjinalse cok pahalidir replicaysa fiyatida uygunsa alinabilir. Hangi lastikciyle gorustunuz ? kaçırma bunu sabri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap