Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Tut tut :D Rahat olmak çok iyiymiş yaahuuu :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 kaçırma bunu sabri Bulunmaz bu ama orjinalide cep yakar Bu arada benim range rover jantlari yarin geliyor. Umarim her sey istedigim gibi olur.. Egerki bi aksilik çikmassa çok yahşi birşey olacak. Erkan abi durum nedir ? Galiba taktin jantlari ve arabayi izliyosun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezen Köroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 %0,9 kuculuyor lastik ceperi yani 100 km yapsan aslinda 99,1 yapmis oluyosun galiba Küçülüyor derken !? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Küçülüyor derken !? Lastik çapi kuculuyor %0,9 orjinale gore yani 50 cm desek orjinal cap 225/40/18 takilirsa 49,5 cm gibi bisi oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezen Köroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Lastik çapi kuculuyor %0,9 orjinale gore yani 50 cm desek orjinal cap 225/40/18 takilirsa 49,5 cm gibi bisi oluyor. orjinal çap 225/40/18 nasıl oluyor onu da anlat bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 orjinal çap 225/40/18 nasıl oluyor onu da anlat bari 215/55/16 orjinal fabrika cikisi siz bunlari sökup 225(235)/40/18 takarsaniz lastik çapi en distan olcerek 0,4 ile 0,9 kuculuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezen Köroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 215/55/16 orjinal fabrika cikisi siz bunlari sökup 225(235)/40/18 takarsaniz lastik çapi en distan olcerek 0,4 ile 0,9 kuculuyor. bu yazdığın rakamlar nerden çıktı onu da anlamadım. Baştan başlıyalım bana göre orjinal olan 215/55/16 nın yerine 215/50/17 koyunca çap nasıl küçülüyor onu anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Bu jantlar görünüm olarak çok çok güzel ama ince yanak oluşu bizim yollara pek gitmez sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 (düzenlendi) bu yazdığın rakamlar nerden çıktı onu da anlamadım. Baştan başlıyalım bana göre orjinal olan 215/55/16 nın yerine 215/50/17 koyunca çap nasıl küçülüyor onu anlamadım Tabloyu ben hazırlamıştım ve rakamlarda neyi anlayamadığınızı da ben anlamadım, sizin eklediğiniz tablo ile tamamen örtüşüyor. Yani??? Ayrıca Sabri çap küçülüyor derken 215/50-17'yi değil Tolga Başaran'ın kullandığı 225/40-18 lastikleri kast etmiş doğru anladıysam () Bu arada tabloda bir hatamı fark ettim, 225/40-18'deki değişim eksi yazılmış ama +%0,9 olacak Mart 30, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 215/55/16dan 225/40/18e gecisten bahsediyorum ben yanlis okudunuz heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Oldu bence 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Sabri jantlari aldik bugun. Lastikleride taktik. Ozan'da bi kaç foto var,ama ben daha araci basmadan atmam foto. hic bir sikinti yok sorunsuz oldu. Ozan benden çok yaşiyacan. Ben yazarken sen atmişsin fotolari. Hayirli olsun abicim Yakismis valla. Simdi benim anlamadigim Ozanda mi aldi ? ve senin arabanin fotosunu at ama ya olmadi bagaja birini oturtursun duser Oldu bence Jant biraz kromajli gibi mi rengi ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Sabri jantlari aldik bugun. Lastikleride taktik. Ozan'da bi kaç foto var,ama ben daha araci basmadan atmam foto. hic bir sikinti yok sorunsuz oldu. Ozan benden çok yaşiyacan. Ben yazarken sen atmişsin fotolari. Hayirli olsun abicim Yakismis valla. Simdi benim anlamadigim Ozanda mi aldi ? ve senin arabanin fotosunu at ama ya olmadi bagaja birini oturtursun duser >Oldu bence Jant biraz kromajli gibi mi rengi ?? Orjinale göre bi ton daha açık renkli ama krom gibi değil. Ben almadım bu arada denemek için taktik benim arabaya. Erkan abinin araba müsait değil bu ara. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Sabri jantlari aldik bugun. Lastikleride taktik. Ozan'da bi kaç foto var,ama ben daha araci basmadan atmam foto. hic bir sikinti yok sorunsuz oldu. Ozan benden çok yaşiyacan. Ben yazarken sen atmişsin fotolari. Hayirli olsun abicim Yakismis valla. Simdi benim anlamadigim Ozanda mi aldi ? ve senin arabanin fotosunu at ama ya olmadi bagaja birini oturtursun duser >Oldu bence Jant biraz kromajli gibi mi rengi ?? Orjinale göre bi ton daha açık renkli ama krom gibi değil. Ben almadım bu arada denemek için taktik benim arabaya. Erkan abinin araba müsait değil bu ara. Hep bi gizem bi heyecanlandirmalar Fena olmamis jant begendim. Bende kart gelsin jantlaniyorum ve sizi rahat birakiyorum Sabri jantlari aldik bugun. Lastikleride taktik Lastiği ne marka aldin abi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Petlas P741 Sabri jantlari aldik bugun. Lastikleride taktik. Ozan'da bi kaç foto var,ama ben daha araci basmadan atmam foto. hic bir sikinti yok sorunsuz oldu. Ozan benden çok yaşiyacan. Ben yazarken sen atmişsin fotolari. Hayirli olsun abicim Yakismis valla. Simdi benim anlamadigim Ozanda mi aldi ? ve senin arabanin fotosunu at ama ya olmadi bagaja birini oturtursun duser >>Ol du bence lockquote> Jant biraz kromajli gibi mi rengi ?? lockquote> Orjinale göre bi ton daha açık renkli ama krom gibi değil. Ben almadım bu arada denemek için taktik benim arabaya. Erkan abinin araba müsait değil bu ara. Hep bi gizem bi heyecanlandirmalar Fena olmamis jant begendim. Bende kart gelsin jantlaniyorum ve sizi rahat birakiyorum > Sabri jantlari aldik bugun. Lastikleride taktik Lastiği ne marka aldin abi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap