Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 sayın Bora A...boyum zaten 1.88 yani bacağım kadar boyunuz var sizin..artı..diğer uzuvla ilgili olarak...başkasınınkini görmeyen kendininkini piyade tüfeği zannedermiş...lütfen...daha kibar olgun cümleler bekliyoruz sizden...focus 3 ünüz olabilir...ama...bir yerleriniz kalktı sanki..banamı öyle geliyor...iyi günler saygılar efendim....abdullah olum bu adam hala burda..........ohooooooooooooo...ne biçim iş bu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Bu konunun üzerine gidilsin abi ne isimler çıkacak görde bak hemde ünlü isimler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 sayın Bora A...adlı 31 nolu üyemiz...bu onur gidince senin stajyer sanırım bulutömer yerine talip al sen bunu yanına sana gözkırpıyor bak ama öteki gibi sonu olmasın...kendisini saygıyla anıyoruz çocugun...yazık oldu...senin yüzünden.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Burası bensiz karışmaya mı başlamış ne.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 (düzenlendi) 31 Nolu üye olaraktan Allah Kimseyi senin gibi 66 nolu üye yapmasın diyorum...Kardeşim,zırt pırt ne müdahale ediyon daha ağzım gözüm demeden kesiyon mesajlarımı...Abdullah artık ezilen sınıfın gururlu bir üyesi,senin gibi boyu 1.88 diye övünen para babası patronların uşağı olmayacak...ömerde doğruyu görüyor,ezilen,hor görülen emekçi sınıfının yanında yer alıyor..Kıskan sen...Boşuna mı arabamı kırmızı aldım,orak-çekiç birde kırmızı,yaşasın emekçi sınıfı,yaşasın işçi mücadelesi )) Haa ne yani benden 8 cm uzunsun diye kendini bişii mi sandın..Boy önemli diil,önemli olan fonksiyonellik... Ekim 26, 2011 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 (düzenlendi) 31 Nolu üye olaraktan Allah Kimseyi senin gibi 66 nolu üye yapmasın diyorum...Kardeşim,zırt pırt ne müdahale ediyon daha ağzım gözüm demeden kesiyon mesajlarımı...Abdullah artık ezilen sınıfın gururlu bir üyesi,senin gibi boyu 1.88 diye övünen para babası patronların uşağı olmayacak...ömerde doğruyu görüyor,ezilen,hor görülen emekçi sınıfının yanında yer alıyor..Kıskan sen...Boşuna mı arabamı kırmızı aldım,orak-çekiç birde kırmızı,yaşasın emekçi sınıfı,yaşasın işçi mücadelesi )) Haa ne yani benden 8 cm uzunsun diye kendini bişii mi sandın..Boy önemli diil,önemli olan fonksiyonellik... Burada ki 8 hangi 8 acaba....Boy ile ilgili olan mı yoksa diğer uvuz mu?Fonksiyonellik kelimesi diğer uvuz ile kullanılırda ondan soruyorum.. :) Ekim 26, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Ehehehehe...Boy ile alakalı olan 8....Hasancım seninde için fesat canıııım..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 BBS CH-R Kesinlikle bu jantı istiyorum. Çok yakışacağını düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Ama çok pahalıymış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Yeni focusun yıldız jantını buldumda ama 16'' bunun 17'' almak istiyorum ben varmı arkadaşlar bi bilginiz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-yeni-ford-focus-janti-16-inc-focus-3-5-108-16-49847726/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Orjinalde bu jant 18' yani 16 ve 17 yi bulmak için replikacıların yapması lazım...yine bulursanız bu şekilde bulursunuz gibi geliyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Peki sıkıntı çıkarırmı bu replicalar bana sizce? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Peki sıkıntı çıkarırmı bu replicalar bana sizce? Bilmem Hiç tecrübem yok duyduğum bişey de yok maalesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Müthiş bir jant. Hatta harika, eğer yıl başına kadar satılmazsa müşterisiyim. Ocak ayından itibaren memura %3 ! zam geliyor Şaka bi yana gerçekten harika, eğer satılmazsa ve maddi durumda beklenmedik bir gelişme olmazsa almak isterim. 850 tl bu jantlara çok değil diye düşünüyorum. Focus 3 ün paspasını bile bulamazken bu jantları da bulabilmek büyük şans. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Takımı mı 850 tanesi mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap