Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Güle güle kullan Erkan. Bende çok beğendim. Acaba sedana yakışırmı? Bende almayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Siyah siyahi kapatir Erkan kardesim beyazli olanla deistirme imkanin varsa deistir bence de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Abi ziyah zeminli farı seviyorum ya.. Yakışır ama basılması lazım aracın.. genelde sedanlara RS jantlarını yakıştıruyorum ben. Bahsettiğin Rs jantının resmini görebilirmiyim? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Bahsettiğin Rs jantının resmini görebilirmiyim? Google, Focus 2 RS Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Benim arac yolda giderken önümdeki araç aynadan baktiğinda. Aracim böcek gibi gözüksün isterim. Krom fari sevmiyorum ben dikkatli bakmadikça mercek olduğu bile bellu olmuyor ne beyim benimde zevkim bu işte. Hamam böceği gibi maşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 (düzenlendi) Bahsettiğin Rs jantının resmini görebilirmiyim? rs jantı buyur Nisan 9, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Şuan Ford logosu var yakup.. o fotoları hemen çekmiştim.. Sagol Ümit. Kırmızı kulaklar başlangıç. kırmızı kaliper kapaklerı ve monster logoları ile eklentilerden sonra yorumunu alayım. Teşekkür ederim Cem abi.. Bu arada unutmuşum eibach 3,5 mm yay takılı araçta.. Sagol Nihat abim.. Birtane daha.. c daha detaylı fotoları arabamın konusuna atacam.. a Valla Çok Şık durmuş On Numara Jantı Nasıl Temin Edebiliriz Acaba Fiyat Konusunda Falan Bilgi Verirseniz Sevinirim...Tekrar Güle Güle Kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Mesela: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-karsiyakalioto-18-inc-range-rover-jant-cesitleri-5x108-5x108-120353267/detay veya http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-18-jant-tim1008-5x108-5x120-range-rover-replika-sok-fiyat-117648726/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Mesela: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-karsiyakalioto-18-inc-range-rover-jant-cesitleri-5x108-5x108-120353267/detay veya http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-18-jant-tim1008-5x108-5x120-range-rover-replika-sok-fiyat-117648726/detay 2. link Erkan abinin aldığı yer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 2. link Erkan abinin aldığı yer İstersen birinci linktekine gider bakarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Teşekkürler. Ben İstanbuldan sipariş verdim.istersen yardımcı olabilirim.. Erkan abi aklımda çok jant var yavaş yavaş eliyorum sizinde fikrinizi alıyım. 1- Rs 18 inç füme 2-BBS Lemans 3-Motorsport mat siyah 4-Son olarak paylaştığım range rover jantı önerilerinizi bekliyorum karar verme sürecinde bana yardımcı olurmusunuz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 İstersen birinci linktekine gider bakarım. Sağol abi benim takacağım tek jant var 17" cmax tit x jantı oda babam cmaxi alınca :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Almayı düşündüğüm jant budur arkadaşlar. Ne dersiniz? http://www.sahibinden.com/listing/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-jantmax...18-inc-5x108-peugeot-508-jant-takimi-1100-tl-111748874/detail/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 2-BBS Lemans 3-Motorsport mat siyah Bu iki jantın 5x105 bijon aralığı bulunabiliyor mu acaba. Bana çok zor bulunur gibi geldi de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Almayı düşündüğüm jant budur arkadaşlar. Ne dersiniz? http://www.sahibinden.com/listing/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-jantmax...18-inc-5x108-peugeot-508-jant-takimi-1100-tl-111748874/detail/ Güzel bence, Erkan'ın taktığı Range Rover jantlarının tarzında. Beni rahatsız eden başka bir markanın jant modelini Ford'a taşıyor olmak, bu takıntılarımdan biri maalesef. Ama güzel mi güzel...! Bu arada bu kadar sökme takma yapan arkadaşlar var, eski jant + lastiği ve yeni jant + lastiği denk gelirse kantara koyup farkı belirtebilirler mi? Jant büyüyüp lastik küçülünce ağırlığı nasıl etkiliyor bilmiyorum, hiç ölçmedim. İşe yaraması için hafiflemesini isterim doğal olarak... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap