Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 (düzenlendi) Almayı düşündüğüm jant budur arkadaşlar. Ne dersiniz? http://www.sahibinden.com/listing/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-jantmax...18-inc-5x108-peugeot-508-jant-takimi-1100-tl-111748874/detail/ Bahsettiğim bu jantı aldım arkadaşlar Güzel bir foto çekemedim henüz. Ama merak edenler için bir resim paylaşacağım. Bence çok güzel oldu ama tabiki zevk meselesi. Araç 1.6 TDCİ Titanum pakettir. Üzerinde 16'' titanium jantlar ve 215/55/R16 lastikler vardı. Şimdi 18'' jantlar ve 235/40/R18 lastikler var. Ayrıca Eibach E10-35-023-01-22 25mm yay takıldı. Benzinliler için de aynı yay takılıyor. Dizellerde ön biraz daha basık duruyor. Bu görüntü benim hoşuma gittiği için bunu uygulattım. Önler ve arkalar aynı basıklıkta olacak diyen dizel sahipleri varsa eibach seçeneğinden vazgeçmeleri gerekecek, h&r takacaklar. İşte aracımın yeni hali... Nisan 15, 2013 Bekir Gülcü tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 eibach saçmalamış kimse kusura bakmaz inş Buarada güzel olmuş Ama oraya ford logosu eklensin lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Çok yakışmış gerçekten, güle güle kullanın. Sürüş izlenimlerini de bekleriz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 eibach saçmalamış kimse kusura bakmaz inş Buarada güzel olmuş Ama oraya ford logosu eklensin lütfen Maalesef Eibach hem benzinli hem dizel için aynı kodlu yayları öneriyor. Teşkkürler. Ford logosu var zaten Resimin boyutu küçük olduğu için zoom yapınca da görünmüyor pek. Ama zemin mavi değil o yüzden de dikkat çekmemiş olabilir. Mavi zeminli bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Maalesef Eibach hem benzinli hem dizel için aynı kodlu yayları öneriyor. Teşkkürler. Ford logosu var zaten Resimin boyutu küçük olduğu için zoom yapınca da görünmüyor pek. Ama zemin mavi değil o yüzden de dikkat çekmemiş olabilir. Mavi zeminli bulamadım. Erkan abiler bulmuş heralde.. Onlardan rica edebilirsin belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Çok yakışmış gerçekten, güle güle kullanın. Sürüş izlenimlerini de bekleriz... Teşekkürler Cem bey. Henüz şehirdışı kullnmadım arabayı. Şehir içinde kasislerde konfor kaybı oldu tabiki. Ama beni çok rahatsız etmiyor. Korktuğum kadar kötü olmadı. Eskiden hızlı geçtiğim kasislerden yavaş geçmeyi ihmal etmiyorum tabiki. Daha basık bir yay takmayı da düşünmedim. Bence bu basıklık yeterli. Dediğim gibi şehirdışı yolda yüksek hızlarda test edemedim henüz. Önümüzdeki hafta memlekete gideceğim. Dönüşte deneyimlerimi paylaşırım artık. Erkan abiler bulmuş heralde.. Onlardan rica edebilirsin belki Tamam soralım bakalım belki temin ederler benim için de. Daha da olmazsa alıp bi mavi boya boyarız zemini napalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 İşte aracımın yeni hali... Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Lastikler ne marka model? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Lastikler ne marka model? Teşekkürler. JINYU TIRES - YU62 Modeli Biraz ucuzuna kaçtık, bir de jant aldığım yerde fazla seçenek yoktu bu ebatta. Ama fena deil lastik idare ediyor şimdilik sorun yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Maalesef Eibach hem benzinli hem dizel için aynı kodlu yayları öneriyor. h&r alacaktın neden vazgeçtin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 h&r alacaktın neden vazgeçtin ? Yayı takan arkadaş Eibach daha yumuşaktır dedi. Bir de elinde hazırda vardı. Takalım bak güzel olacak dedi. Eğer beğenmezsen sökeriz h&r getirtiriz onu takarız dedi. Taktık hoşuma gitti görüntü o yüzden bu şekilde devam ettik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Yayı takan arkadaş Eibach daha yumuşaktır dedi. Bir de elinde hazırda vardı. Takalım bak güzel olacak dedi. sanki takıp sökmek 10 dakka sürüyor da , hastayım bu esnafa ben yaa . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 JINYU TIRES - YU62 Modeli Şık diye rahatsız bir elbise giymek gibi bir durum bu... Hayırlısı! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Bahsettiğim bu jantı aldım arkadaşlar Güzel bir foto çekemedim henüz. Ama merak edenler için bir resim paylaşacağım. Bence çok güzel oldu ama tabiki zevk meselesi. Araç 1.6 TDCİ Titanum pakettir. Üzerinde 16'' titanium jantlar ve 215/55/R16 lastikler vardı. Şimdi 18'' jantlar ve 235/40/R18 lastikler var. Ayrıca Eibach E10-35-023-01-22 25mm yay takıldı. Benzinliler için de aynı yay takılıyor. Dizellerde ön biraz daha basık duruyor. Bu görüntü benim hoşuma gittiği için bunu uygulattım. Önler ve arkalar aynı basıklıkta olacak diyen dizel sahipleri varsa eibach seçeneğinden vazgeçmeleri gerekecek, h&r takacaklar. İşte aracımın yeni hali... Hayirli olsun Bekir abi Yaylarida mi Eylul lastikde(jantmax) taktin ? Birde anlamadigim ön mu daha basik yoksa arka mi yuksek kaliyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Jantlar Çok güzel; gerçekten çok yakışmış güle güle kullan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 ön mu daha basik yoksa arka mi yuksek kaliyor ön basık kalıyor , motor daha kilolu olduduğu için . yani aslında biryerde ön tarafın darbe emme eğrisi azalıyor da diyebiliriz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap