Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 ön basık kalıyor , motor daha kilolu olduduğu için . yani aslında biryerde ön tarafın darbe emme eğrisi azalıyor da diyebiliriz Sanki önler normalde arka hiç düşmemis gibi geldi ama tek degisken motor oldugundan dedigin mantikli. Eibach takasim var ama bilemedim ya soyle sorunu olmayan ST spoiler veya renkli kadran gibi olsa ya bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Eibach takasim var ama bilemedim ya soyle Nie illa eibach alacaksın ki ? H&R al , Alman malı , merdiven altı değilki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 sanki takıp sökmek 10 dakka sürüyor da , hastayım bu esnafa ben yaa . Yayları takan, yazılım yaptırdığım arkadaş. Dostluğumuz var baya. Yani beğenmesem gerçekten sökecekti. (yay takma işlemi 1 saat sürdü) Şık diye rahatsız bir elbise giymek gibi bir durum bu... Hayırlısı! Bahsettiğim gibi, lastikler konusunda pek seçeneğim yoktu. Hem maddi açıdan hem o an için ellerinde bulunması açısından hem de benim sabrsızlığımdan bunu seçtim. Ama şekil olarak güzel. Emniyet açısından nasıldır tam test edemedim. İnşallah sorun çıkarmaz. Hayirli olsun Bekir abi Yaylarida mi Eylul lastikde(jantmax) taktin ? Birde anlamadigim ön mu daha basik yoksa arka mi yuksek kaliyor ? Yay ve lastkleri farklı yerlerde taktırdım. Jantı da o adresten almadım. Temsili olarak o resmi koydum. Tolga nın dediği gibi ağırlıktan dolayı önler daha basık görünüyor. Buda benim daha çok hoşuma gitti. Jantlar Çok güzel; gerçekten çok yakışmış güle güle kullan. Teşekkür ederim. Kısmetse görüşürsek birlikte de foto çekeriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Nie illa eibach alacaksın ki ? H&R al , Alman malı , merdiven altı değilki Tamamen konfordan abicim. Bi marka ciksin konfor hic etkilenmiyor ve iki kati fiyat olsun onu alirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Tamamen konfordan abicim. Bi marka ciksin konfor hic etkilenmiyor ve iki kati fiyat olsun onu alirim. kim uydurmuş h&r sert diye anlamadım da neyse ... road versyonu yaylar bunlar , zaten esneme payı oluyor ... race versyonları taş gibi olur ... Ama dersenki ben arabadan çıkan en ufak bir takırtı sesinde tutuluyorum diye , ozaman hiç girme yay işlerine , standart devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Bundan alacaksın bebişim h&r 1.6 hb tdci Sport Springs 28927-3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 E10-35-023-01-22 Eibach kataloğu dikkatli incelenirse iki ürün var: E10-35-023-01-22: Ön aks yükü 985 kg'a kadar olan araçlar için E10-35-023-02-22: Ön aks yükü 1100 kg'a kadar olan araçlar için. Bu ikincisi aslında 2.0 TDCi için tasarlanmış ama bence küçük dizele de takılabilecek bir yay. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 1.6 tdci'da ön aks yükü kaç acaba ? h-r 1030'a kadar ve sonrası diye ayırmış ondan soruyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 1.6 tdci'da ön aks yükü kaç acaba ? h-r 1030'a kadar ve sonrası diye ayırmış ondan soruyorum. http://www.rezulteo-tyres.co.uk/tyres-for-ford/focus/focus-iii/1.6-tdci-115 975 kg diyor bu site 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 sonuçta eibach ta olmayacak birşey taktırmaz yani , ama sürücü , ve ön yolcu olsa ; zaten basık ön iyice sertleşip arkaya binen yük düşeceğinden , virajlarda arkadan kayma eğilimi gösterebilirmiş gibime geliyor ... tabi bu sadece düz mantık bilemem ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 sonuçta eibach ta olmayacak birşey taktırmaz yani , ama sürücü , ve ön yolcu olsa ; zaten basık ön iyice sertleşip arkaya binen yük düşeceğinden , virajlarda arkadan kayma eğilimi gösterebilirmiş gibime geliyor ... tabi bu sadece düz mantık bilemem ... Bekir abi izlenimlerini paylaşır zaten bakalim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 (düzenlendi) Bahsettiğim bu jantı aldım arkadaşlar Güzel bir foto çekemedim henüz. Ama merak edenler için bir resim paylaşacağım. Bence çok güzel oldu ama tabiki zevk meselesi. Araç 1.6 TDCİ Titanum pakettir. Üzerinde 16'' titanium jantlar ve 215/55/R16 lastikler vardı. Şimdi 18'' jantlar ve 235/40/R18 lastikler var. Ayrıca Eibach E10-35-023-01-22 25mm yay takıldı. Benzinliler için de aynı yay takılıyor. Dizellerde ön biraz daha basık duruyor. Bu görüntü benim hoşuma gittiği için bunu uygulattım. Önler ve arkalar aynı basıklıkta olacak diyen dizel sahipleri varsa eibach seçeneğinden vazgeçmeleri gerekecek, h&r takacaklar. İşte aracımın yeni hali... Çok beğendim,elinize emeğinize sağlık. Sabri biz ne zaman biz ?? Nisan 15, 2013 Hakan Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Çok beğendim,elinize emeğinize sağlık. Sabri biz ne zaman biz ?? Yay haftaya jant 2014 mayis 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 jant 2014 mayis ozamana 5 kollu lansman jantı'da gelir , 10 numara 5 yıldız olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 ozamana 5 kollu lansman jantı'da gelir , 10 numara 5 yıldız olur Insallah ya belki o zamana parçacılara düşmüş bile olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap