Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 ozamana 5 kollu lansman jantı'da gelir , 10 numara 5 yıldız olur Insallah ya belki o zamana parçacılara düşmüş bile olabilir 1-2 yıl önce ben geldiğini görmüştüm. o zaman Focus 3 alan yoktu ama!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 ozamana 5 kollu lansman jantı'da gelir , 10 numara 5 yıldız olur Insallah ya belki o zamana parçacılara düşmüş bile olabilir 1-2 yıl önce ben geldiğini görmüştüm. o zaman Focus 3 alan yoktu ama!! Aynen bende gormustum 1.500 liraydi ve satilmisti Istanbulda. Hicde karsilasmadim ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Hamdi Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Şuan Ford logosu var yakup.. o fotoları hemen çekmiştim.. Sagol Ümit. Kırmızı kulaklar başlangıç. kırmızı kaliper kapaklerı ve monster logoları ile eklentilerden sonra yorumunu alayım. Teşekkür ederim Cem abi.. Bu arada unutmuşum eibach 3,5 mm yay takılı araçta.. Sagol Nihat abim.. Birtane daha.. c daha detaylı fotoları arabamın konusuna atacam.. a Bu araçta hangi marka ve kaçlık helezon takılı acaba??? Lastik ölçüsü 225/40/18 sanırım? Birde 06 KNG 97 plakalı aracın sahibinden, aracının tam yandan bir fotografını koymasını rica edebilirmiyim? Hangi helezonu taktığını söylerse çok yardımcı olmuş olacak. Teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 (düzenlendi) Bu araçta hangi marka ve kaçlık helezon takılı acaba??? Lastik ölçüsü 225/40/18 sanırım? Birde 06 KNG 97 plakalı aracın sahibinden, aracının tam yandan bir fotografını koymasını rica edebilirmiyim? Hangi helezonu taktığını söylerse çok yardımcı olmuş olacak. Teşekkürler... Erkan abi foruma uğrayamiyor buaralar ben cevaplayayim, bu aracta sizinlede konustugumuz eibach prokit var 3.5 yani 01 kodlu olan tam uzun kodunu hatirlamiyorum 01-22ydi sonu ama bu arac 1.6 ecoboost. On arka esit dusuyor biz dizellerde on biraz daha alçak. Lastik evet dediginiz gibi. Tam yandan fotosuna burdan bakabilirsinizhttp://www.focusclubtr.com/index.php?/topic/4472-Yeni-Makinam-Focus-1,6-Ecoboost-(Kara-Şimşek)Sayfa-7-De.#entry158749 Nisan 17, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Hamdi Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Erkan abi foruma uğrayamiyor buaralar ben cevaplayayim, bu aracta sizinlede konustugumuz eibach prokit var 3.5 yani 01 kodlu olan tam uzun kodunu hatirlamiyorum 01-22ydi sonu ama bu arac 1.6 ecoboost. On arka esit dusuyor biz dizellerde on biraz daha alçak. Lastik evet dediginiz gibi. Tam yandan fotosuna burdan bakabilirsiniz http://www.focusclubtr.com/index.php?/topic/4472-Yeni-Makinam-Focus-1,6-Ecoboost-(Kara-Şimşek)Sayfa-7-De.#entry158749 Eibach prokit 3.5 demişsin, benmi yanlış anlıyorum 3,5 yerine 2,5cmlik olmasın! Bildiğim kadarıyla prokitler 2.5cm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 (düzenlendi) Eibach prokit 3.5 demişsin, benmi yanlış anlıyorum 3,5 yerine 2,5cmlik olmasın! Bildiğim kadarıyla prokitler 2.5cm. Eibach'ın kataloğunda bir karışıklık var, Prokit set olarak alındığında alçaltma değeri 30 mm yazıyor, ama içindeki yayları ayrı ayrı alırsanız, ki tek de satılıyor, teknik özelliklerde 25 mm yazıyor. http://web2.carparts-cat.com/default.aspx?230=1&36=0&35=2299&32=8027&34=0,2047566&14=4&10=6C19E8AB89F84607AE599E5A5548EC79279004&12=130 Nisan 18, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Eibach prokit 3.5 demişsin, benmi yanlış anlıyorum 3,5 yerine 2,5cmlik olmasın! Bildiğim kadarıyla prokitler 2.5cm. Ismi oyle evet ama 25mm düşüş sagliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Hamdi Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Ismi oyle evet ama 25mm düşüş sagliyor. Ok sorun yok o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 İşte yeni fotolar... 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 İlerde jantı değişirsem kesinlikle bundan takarım maşallah.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 (düzenlendi) İşte yeni fotolar... Bekir abi yaydan memnun musun ? Nisan 18, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 İşte yeni fotolar... En az 3 kere "cok guzel olmus yaaaaa" diye tepki verdim. On numara olmus. Gule gule kullanin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Bekir abi yaydan memnun musun ? Memnunum sabri. Korktuğum kadar konfor kaybetmedim. Araba kütür kütür ses yapacak diye düşünüyordum ama gayet iyi. Eskiye göre çok az konfor kaybetti ama kazandırdığı şeylerin yanında gözüm görmüyor. Kesinikle tavsiye ederim. İşte yeni fotolar... İlerde jantı değişirsem kesinlikle bundan takarım maşallah.... Teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah ilerde sende takarsın. En az 3 kere "cok guzel olmus yaaaaa" diye tepki verdim. On numara olmus. Gule gule kullanin. Teşekkür ederim Ümit. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Keser Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Maşallah çok harika olmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Forumdaki jant + yay uygulanan focus 3 leri beğeni ile takip ediyorum.İlerde bende düşünüyorum ama eski focus 2 aracımda 17 inçlik jantlardan dolayı iki kere amortisör patlatdım.Bu beni biraz korkutuyor işin aslı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap