Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Takımdır abi, 18'' 4 adet'i 1500 tl'idi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Hiç set bahsetmemiş ilanda, bir an x4 mü acaba diye düşündüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Kesinlikle bu jantı istiyorum. Çok yakışacağını dÜşÜnÜyorum. efsane durur aracın Üzerinde replikasını bulmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 kışı 16" jantlarla geçirmeye karar verdim.ama tit jantlarla değil bizde bitane 2007 focus collection var onun orjinal 5 kollu jantları var onları boyamaya verdim kışı onlarla geçirecem bijon aralıkları aynı zaten bi sıkıntı çıkarmaz inşallah. yazada 17 5 kollu yıldızlardan alıp takmayı düşünüyorum rabbim izin verirse tabiki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Araba geldi mi ? Hani nerde ? Niye görmedik ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 yok daha gelmedi sabırsızlıkla bekliyom vallah salı kısmetse.çok özel resimler ekleyecem ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 sıkıntı olmaz daha collec. jantları benim arabaya demi yakup bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 sıkıntı olmaz daha collec. jantları benim arabaya demi yakup bey Sıkıntı derken, yok canım nolcak 16' değilmi..hiçbişey olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 tamamdır o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Madem jant alacaksın 17' alsana ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 yaza 17" 5 kollu yıldızlardan alacam zaten yakup bey.boş boş yatıyordu collection jantları değerlendireyim dedim kış 16 daha sağlıklı bizim buralarda malum çukurlar buz tuttuki düştün mü aracı bırak git Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 yaza 17" 5 kollu yıldızlardan alacam zaten yakup bey.boş boş yatıyordu collection jantları değerlendireyim dedim kış 16 daha sağlıklı bizim buralarda malum çukurlar buz tuttuki düştün mü aracı bırak git Hazır da varsa tamam o zaman.. o jant ile arabaya bakalım bakalım. Nasıl olacak --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 bu arada bi form sitesinde arkadaş stly focusa navi bide x paketteki far ünitesini takmış sizde bi görün istedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 bu arada bi form sitesinde arkadaş stly focusa navi bide x paketteki far ünitesini takmış sizde bi görün istedim Forum sitesi kurallara göre yasak ama bu seferlik olsun mertol abi o. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 bende öğrenmiş oldum ama kurallardan birini daha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap