Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Hahah arka koltuğu fullemis foto çekmiş ön havada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 (düzenlendi) Bagajda ne var onu söyle sen :D Başlıyorum saymaya 4 vatandaş 2 kişi 130 kg 1 kişi 75 kg 1 kişi 65 kg 1 çuval limon 2 koca valiz 25 kg un 20 kg şalgam bir dünya maydanoz nane 15 çift ayakkabı Ve depom full.... Haziran 19, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Birde f3 için içi dar diyorlar.. Peeeeee.:)::):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 doğuştan yaylı bu araç . Yay taksan yolda kalirsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 20 kg şalgam Gerçekten oraların şalgamının burada içtiklerimizle hiç alakası yok mu? yoksa bu bir şehir efsanesi mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Gerçekten oraların şalgamının burada içtiklerimizle hiç alakası yok mu? yoksa bu bir şehir efsanesi mi? Buralardakinden içti mi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Buralardakinden içti mi acaba içmiştir; geçen sene buralara gelip bir abisi ile buluşmuştu hatırlarsan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 şalgam dan jant'mı yapmışlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Gerçekten oraların şalgamının burada içtiklerimizle hiç alakası yok mu? yoksa bu bir şehir efsanesi mi? şalgamı çok severim çocukluğumdan beri malzemesini alırım nenem yapar sağolsun askerliğimi izmirde yaptığım dönemde hafta sonları içerdim ama damak tadı başka oluyor nenemin yaptığının üstüne içmedim... herşey yerinde güzeldir elbette bir farkı vardır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 içmiştir; geçen sene buralara gelip bir abisi ile buluşmuştu hatırlarsan ve şuan görmemezlikten geliyor. Şimdi hatırladım heryere serdar yazmıştın sonra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 içmiştir; geçen sene buralara gelip bir abisi ile buluşmuştu hatırlarsan ve şuan görmemezlikten geliyor. Şimdi hatırladım heryere serdar yazmıştın sonra bak sen şu işe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 aşşağı yukarı 500 kg yük var o arabada şalgam style dolaşılcaksa yay sakıncalı ben 1 yıldır jant yay yapamıyorum o yüzden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Bu jantin 5x108i var desem ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Iyy Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Iyy Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap