Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Iyyy ki ne iyyy ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Iyyy ki ne iyyy ... Yapmayin ya o kadarda kotu degil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Yapmayin ya o kadarda kotu degil Sahur vakti kusmak istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 O zaman gozunuzu gonlunuzu aciyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Bu vossen 18 inç mi? 17 si yok herhalde dimi. içe doğru göçük olanlarından ofset mi borbet mi neyse var mı ? birde fiyat nedir? Baya bişey sordum ama idare et Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Bu vossen 18 inç mi? 17 si yok herhalde dimi. içe doğru göçük olanlarından ofset mi borbet mi neyse var mı ? birde fiyat nedir? Baya bişey sordum ama idare et Bu 18 replica concave degil, yani düz. Fiyati 1000 lira civari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 O zaman gozunuzu gonlunuzu aciyim Bu güzel işte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Sahibinden de buldum şimdi aynısını 1000 lira.Ben daha çok CV1, CV3 birde olursa CV1 leri beğeniyorum ama onlarında uyanları birde 17 inç.leri yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Yapmayin ya o kadarda kotu degil Kaybol sabri Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Otelde gördüm bunuda fena durmuyor Sent from my iPhone using Tapatalk 2 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Adam yapmış.Yarım bırakmamış. Güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Bence çok cılız kalmış Focus'un altında. Değil mi? Sanki daha dolgun güçlü bir jant daha şık gösterirdi arabayı. Güzel olmuş yine ama, sana katılıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 O.Z. superleggera miydi neydi, orjinali hafifligi ile meşhur. Erkan abiye birebir katiliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 O.Z. superleggera miydi neydi, orjinali hafifligi ile meşhur. Erkan abiye birebir katiliyorum O jantın hastasıyım. Nfs de favorimdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 (düzenlendi) Bugün Cem hocamın yanıdan dönerken dizel hb şeker kırmızı x titanum biriyle lambada karşılaştık resimdeki Jant vardı aynı renk araçta biraz kirliydi süper görünüyordu kemere kadar çekiştik onunla Ağustos 1, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap