Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Altındaki EB olsaydı. aynadan takip ederdin herhalde. Bu janttan piyasada yokki ama ,benzeri olmasın.Bu F3 ST jantı. Lambada yan yana durduk aynısıydı fotoğrafını çekecektim 5 saniye kalmıştı yeşile selektör yaptım Dursun diye durmadı eb değildi arkada egzoz soldaydı Araç x titanum sanroof otomatik park hbti eb olsa aboooo tozunu görürdüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Ben seni kastedmiştim. Sendeki EB olsaydı aynandan fotosunu çekerdin artık.. Çekerdim valla o kadar çok yol yapmasam eb alırdım ne güzel olurdu ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 bu jantlarda güzel gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Bugün Cem hocamın yanıdan dönerken dizel hb şeker kırmızı x titanum biriyle lambada karşılaştık resimdeki Jant vardı aynı renk araçta biraz kirliydi süper görünüyordu kemere kadar çekiştik onunla Bu degildir buyuk ihtimal, buna benzer bir jant var hatta aynisi nerdeyse ama salak uretici 5x112 yaptirmis, yani VW grubuna belki tornayla falan uydurmustur ama zararli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2013 Bence focus hb için en güzel jant modeli bu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Bence focus hb için en güzel jant modeli bu Tüm F3'ler için en güzeli bu bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Bence focus hb için en güzel jant modeli bu Bunlar guzelde Turkiye de bulabilene ask olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 (düzenlendi) Bunlar guzelde Turkiye de bulabilene ask olsun. Ne ülkeymiş ya herşeyin ikinci sınıfına daha fazla vererek sahip olabiliyoruz.Şu jant avrupada varsa neden benim ülkemde yok? Ağustos 5, 2013 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Ne ülkeymiş ya herşeyin ikinsi sınıfını daha fazla vererek sahip olabiliyoruz.Şu jant avrupada varsa neden benim ülkemde yok? 18'' takacak mısınız ? isterseniz getirir bayiniz.tuzlu olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Ne ülkeymiş ya herşeyin ikinci sınıfına daha fazla vererek sahip olabiliyoruz.Şu jant avrupada varsa neden benim ülkemde yok? Bu sorun Ülkemizde değil. Otosan'da. Yanlış anlamayın ama adamlar Titanium, x pakette bile 16 jant sunuyorlar. Opsiyon listesinde bile yok başka bir jant seçeneği. Sadece yeni bir pakete eklendi, sanıyorum o da 17 inç. ve hb kasa ile satın alınabiliyor diye biliyorum. Bunların tek sorumlusu Otosan'dır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 (düzenlendi) Bu sorun Ülkemizde değil. Otosan'da. Yanlış anlamayın ama adamlar Titanium, x pakette bile 16 jant sunuyorlar. Opsiyon listesinde bile yok başka bir jant seçeneği. Sadece yeni bir pakete eklendi, sanıyorum o da 17 inç. ve hb kasa ile satın alınabiliyor diye biliyorum. Bunların tek sorumlusu Otosan'dır. elbette otosan getir arkadaş avrupada neyse burda da aynı seçenekleri sun vatandaşa titanium x pakette felan 16 inç jant rezalet. Ağustos 5, 2013 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Otosan değil tamamen, Ford Europe'un çok etkisi var her şeyde.. Özellikle bazı donanımlar.. İstesek de herşeyi sunamıyoruz ülke olarak. X paket statü değil ki niye onda 17 18 olsun ? Jant opsiyon olur abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Otosan değil tamamen Otosan istese C max teki jantı koymazlar mı? Ya da tit+x e sony sistemi koyamazlar mıydı? Bu örnekler çoğaltılabilir. Ama çok basit bir şekilde sömürülüyoruz birileri tarafından. Elin amerikalısının dönüp bakmadığı donanıma ben 67,500 TL verdim. Mesele bu değil belki ama, trend donanım ile titanium donanım arasında öyle ahım şahım bir görüntü farkı yok iç mekanda. Dijital klima, direksiyondaki düğmeler vs. + ufak tefek ekran farklılıkları. Bundan ibaret Yakup. (Tamam farklarını biliyorum az çok ama, benim arabama binen bir vatandaş Fiesta mı bu demişti, ben de yoo Focus dediğimde aynı fiesta gibi olmuş yaaa şeklinde şaşkınlığını dile getirmişti, yani tit+x te sony sunulmalıydı, 17 c max jantı sunulmalıydı) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Ümit senin verdiğin paranın paket içeriği belli şunu şunu aldım diye herşeyin değişmesini beklemek ne kadar doğru bilemiyorum sanırım ben alıştım böyle olmasına..Dediğim gibi donanım konusunda herkesi mutlu etmek zor. Her zaman söylerim verdiğiniz para ile aldığınız mala bakın.Olsaydılara girmeyin boşuna C-max gibi şeyler nish şeyler yazmaya kalkarsam konu uzar.Bir gün buluşmalara katılırsan yüzyüze anlatırım bişeyler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Ümit senin verdiğin paranın paket içeriği belli şunu şunu aldım diye herşeyin değişmesini beklemek ne kadar doğru bilemiyorum sanırım ben alıştım böyle olmasına..Dediğim gibi donanım konusunda herkesi mutlu etmek zor. Her zaman söylerim verdiğiniz para ile aldığınız mala bakın.Olsaydılara girmeyin boşuna C-max gibi şeyler nish şeyler yazmaya kalkarsam konu uzar.Bir gün buluşmalara katılırsan yüzyüze anlatırım bişeyler Tasi da yedik kafamizin ortasina. Bahar bulusmalarina gelmeye niyetliyim. Artik neresi nasip olursa. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap