Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Tasi da yedik kafamizin ortasina. Bahar bulusmalarina gelmeye niyetliyim. Artik neresi nasip olursa. hangi bahar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 hangi bahar Omrumuzun son demi, son bahari ditor ya. Iste o bahar. :-) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Aybars Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 17 ya da 18 inç adedi 8 kg'mı geçmeyecek forged üretim jant bakıyorum. epeydir internette araştırıyorum ama istediğim gibi jantlar nedense focusa uygun olmuyor. bu konuda tavsiye edeceğiniz jant markası veya türkiye de bu tarz jant satan bir yer var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 17 ya da 18 inç adedi 8 kg'mı geçmeyecek forged üretim jant bakıyorum. epeydir internette araştırıyorum ama istediğim gibi jantlar nedense focusa uygun olmuyor. bu konuda tavsiye edeceğiniz jant markası veya türkiye de bu tarz jant satan bir yer var mıdır? 2.800 liraya O.Z. ultraleggera var isterseniz 5x108 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 17 ya da 18 inç adedi 8 kg'mı geçmeyecek forged üretim jant bakıyorum. epeydir internette araştırıyorum ama istediğim gibi jantlar nedense focusa uygun olmuyor. bu konuda tavsiye edeceğiniz jant markası veya türkiye de bu tarz jant satan bir yer var mıdır? Forged değil ama hafif, eğrisi büğrüsü yoksa lastikli 1500'e bırakıyor idi (Lassa ama) http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-o.z-ultraleggera-5-plus108-ve-5-plus110-araliklarina-uygun-orjinal-107557020/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Aybars Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 2.800 liraya O.Z. ultraleggera var isterseniz 5x108 ultraleggera hafif ama forged üretim değil. son çare olarak düşünüyorum. oz'den forgiata ilgimi çekti ama o da focusa uygun değil. trde nerede satılır bunlar? belki başka alternatifler vardır. yada centerline rpm satan bir yer biliyor musunuz? Forged değil ama hafif, eğrisi büğrüsü yoksa lastikli 1500'e bırakıyor idi (Lassa ama) http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-o.z-ultraleggera-5-plus108-ve-5-plus110-araliklarina-uygun-orjinal-107557020/detay/ cem bey pazarlığı da yapmışsınız sağolun bu ilanı görmüştüm ama kaldırıma sürtmeden kaynaklı çizikler var deniyordu ilgilenmedim. ikinci ele çok sıcak bakmıyorum. böyle jantın üstüne lassa da olmaz zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 ultraleggera hafif ama forged üretim değil. son çare olarak düşünüyorum. oz'den forgiata ilgimi çekti ama o da focusa uygun değil. trde nerede satılır bunlar? belki başka alternatifler vardır. yada centerline rpm satan bir yer biliyor musunuz? http://www.ozracing.com/dealer/importer.aspx BIRLAS PERFORMANCE FAZIL KAFTANOGLU CAD.NO:2/1 SISLI - ISTANBUL TURCHIA Phone: 00902122810843 Fax: 00902122835857 Email: [email protected] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Başka resim var mı jantı kullanıyor musunuz yoksa denemek için mi taktınız ? Bu açıdan güzel duruyor biraz daha uzaktan resimleri varsa çok iyi olur Deneme amaçli taktim 3-4 acidan var önceki sayfalarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Yollarda Bu neyin nesi şimdi... Bodykit falan arkada difizör gibi birşey vardı dönüp gelene kadar gitmişti... Ön üçgen panjurda bal petekliydi bizimkiler gibi çizgili değil fikri olan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Güzel olmuş yav, hava katmış ızgara falan Yeni favorim; Titanium + Smart P. + Spor P. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Güzel olmuş yav, hava katmış ızgara falan Yeni favorim; Titanium + Smart + Sport Spor paket mi oluyor bu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Spor paket mi oluyor bu.. Evet. Jant,Spoiler,Kaliper,Izgara,Etekler fabrika çıkışı aynen böyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Tekn alınıyor mu Spor p. ile? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Tekn alınıyor mu Spor p. ile? Yukardaki link'e bakıver. Sormadan önce araştır len daha gençsin yaşlılar gibi sorma hemen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 yaşlılar gibi sorma hemen Len hangi yaşlı soruyor da örnek veriyorsun hemen? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap