Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Difüzöru begendim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 (düzenlendi) Lansman 16" Eylül 10, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Lansman 16" Reklamda ki lansman jantı 16'' mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Reklamda ki lansman jantı 16'' mi? Sanırım öyle. Ama bu jantın göze hoş gelmesi için en az 17 inç olması gerektiğini düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Reklamda ki lansman jantı 16'' mi? Hayır, lansmandaki bu beş kollu jantlar orjinalde 18 inç. Bu jantları da beğendim. Hatta hep beğenirim zaten ama focus a nasıl olur ki? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-alfa-romeo-icin-18-inc-jant-firat-otoda-136623704/detay/ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Hayır, lansmandaki bu beş kollu jantlar orjinalde 18 inç. Bu jantları da beğendim. Hatta hep beğenirim zaten ama focus a nasıl olur ki? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-alfa-romeo-icin-18-inc-jant-firat-otoda-136623704/detay/ Bence bunlar o kadar da güzel değil ama araç üzerinde nasıl görünür denemek lazım.Bazen çok beğenileni araç üzerinde güzel durmayabiliyor keza beğenmediğinde de durum tam tersi olabiliyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Hayır, lansmandaki bu beş kollu jantlar orjinalde 18 inç. Bu jantları da beğendim. Hatta hep beğenirim zaten ama focus a nasıl olur ki? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-alfa-romeo-icin-18-inc-jant-firat-otoda-136623704/detay/ Bijon araligina hic bakmiyorsunuz degil mi 5x98 bu alfa janti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Bijon araligina hic bakmiyorsunuz degil mi 5x98 bu alfa janti. Ben 5×108 filtresini koydum. Bu jant ta cikti sabri. Nereden bileyim. Yoksa ne jantlar cikar da iste bijon araligi isi bozuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Bijon araligina hic bakmiyorsunuz degil mi 5x98 bu alfa janti. replica sonuçta 5*108 yapmışlardır belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Olabiliir ama gormedim hic orjinal neyse o aralik degerinden cikmiyorlar %99. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Olabiliir ama gormedim hic orjinal neyse o aralik degerinden cikmiyorlar %99. o zaman ya yanlış işaretlediler yada yapmışlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Aklım hala vossen de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cüneyt Özgül Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Hiç fantazi yapmanın gereği yok, Focus'a takılması gereken jant bence budur! Tam anlamıyla ''ben bir Ford araca aitim'' diyor bu jantlar. Lastiklerim eskidiği zaman Style jantları kışlıklara aktarıp bu jantı almayı düşünüyordum. Bende bu jantı tek geçerim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-jant-market-18-jant-5x108-takim-890-tl-137038282/detay Buda yeni düşmüş sahibindene Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 @Sabri Özer, Bu jantın focus a yakışacağından şüphe duyuyorum. Daha çok bmw ve türevleri tarzı araçlara yakışıyor bu jantlar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap