taner eviş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 @Sabri Özer, Bu jantın focus a yakışacağından şüphe duyuyorum. Daha çok bmw ve türevleri tarzı araçlara yakışıyor bu jantlar. Tofaslarda da gordum ben ya Bende pek sevmedim sahi sabri sponsor okayini mi cozemedin vossen lere ne oldu ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Tofaslarda da gordum ben ya Bende pek sevmedim sahi sabri sponsor okayini mi cozemedin vossen lere ne oldu ?? Arabamin uzerinde gelen lastikler ömrunu doldurdu. Babamla konustum kış lastiği alirsak mart nisana kadar beklerim ama kis lastigi almayalim direk 4 mevsim derse janti buyutucem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Arabamin uzerinde gelen lastikler ömrunu doldurdu. Babamla konustum kış lastiği alirsak mart nisana kadar beklerim ama kis lastigi almayalim direk 4 mevsim derse janti buyutucem O zmn hayırlısı olsn bakalim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Tofaslarda da gordum ben ya BMW ve türevleri dedim ya. Türevleri bölümüne tofaşlar giriyor işte :D Şahin, doğan 3 serisi, kartal da touring modellerinin türevleri :D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 kış lastiği alirsak mart nisana kadar beklerim ama kis lastigi almayalim direk 4 mevsim derse janti buyutucem Dört mevsimden kastın yaz lastiği olsa gerek, yoksa gerçek dört mevsim alırsan ne kışın ne yazın gerçek anlamda mutlu olursun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 daha önce buraya bunu yazdımmı hatırlamıyorum ama daha iyisini görene kadar bana göre en iyisi budur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 daha önce buraya bunu yazdımmı hatırlamıyorum ama daha iyisini görene kadar bana göre en iyisi budur Çok kollu sevmiyoree Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17inc-5x108-citroen-pejo-oem-jant-takimi-135616046/detay Bu jant bana 17" aldırtıcak ya çok çok güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 @Sabri Özer, Focus'a çok sırıtacak bir tasarım. Bence yakışmayacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 @Sabri Özer, Focus'a çok sırıtacak bir tasarım. Bence yakışmayacaktır. Tasarımı güçlü bir arabaya böyle jant yakışır bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Basri Kavsa Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2013 çok güzel olmuş . bu jantın modeli ve markası ne acaba.bende jant arayışı içerisindeyimde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 16" jantlardan 18"lere geçen arkadaşlar araçlarınız hakkında yakıt performans ve konfor gibi olumsuz durumları yorumlayabilir misiniz? Çok kararsız kaldım 17" ile 18" arasında genel kanı 18" jantın aracı çok yoracağı yönünde fakat bunu kullancılardan dinlemek daha faydalı olacaktır Dizel araban var 115 ps buna 17'' gider Kasma 18 alarak ama orjinal güzel birşey olacaksa neden olmasın paraya kıyarsan arabayı yormaktan ziyade rahatlatırsın bile.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 daha önce yazmışımdır mutlaka, en kötü OEM en iyi replikadan iyidir bana göre. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Rs jantı daha iyi diyorsunuz yani ? O piyasadaki rs jantlarin tamami replika ama. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Rs jantı daha iyi diyorsunuz yani ? orjinali olduktan sonra rs jantını ben seviyorum ama orjinali olmadıktan sonra takmam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap