Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 İlk gelişimde geçtim o yolu komple, kafam bi milyondu o zaman hatırlamamam çok normal. Nasip olursa oraları çok görürsün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Sakın vossen takmayın Denedim ve canlı canlı gördüm :S Bu yeni çıkmış..sanırım alacam 8,5 ideal gibi. Abi bu jantın adı ne ? jantların ağırlıkları nasıl ? Tabiki bide fiyatları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 performa 19 18 inç 1100 tl teşekkürler abi bidahaki yaza arabayı değiştirmezsek bunlar ilk tercihim olucak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Sıkıntı yok jantlarda. benim arkadaşın jantları. yerine performa 19 aldı Erkan abi foto var mi hiç ? Birde hangi kasaya almisti ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Bu jant focus'a gitmez ne zevksiz insanlar var ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Cok tatli vossenler ya 2 haftalik mi o jantlar fiyat iyi bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Cok tatli vossenler ya 2 haftalik mi o jantlar fiyat iyi bence Sabri bu jant'ı takacaksam eğer altımda bi 300-400 beygir olacak ve geniş araba olacak.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 [quote name="Erkan Uludağ" post="196644" timestamp="1383782372" fiyat iyi sabri.. ama f 3 e Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Sabri vossen'leri yarın sabah alıyorum ben.. vossenli focua gormek istiyorum 18' mi olacak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Arabayı satmıyonmu sen ya cupra yalanmı oldu.. buda güzel bak 204 hp Valla araba ilanda duruyor alacak cikarsa alicam Sabri vossen'leri yarın sabah alıyorum ben.. Birtek o takim yok Turkiyede o yuzden sorun degil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 evet ilandaki jantlar, 18 inç.. tabi ki yok.. ilanı koydum, Ankara'da bi bakma şansımız olur mu diye. Erkan Abi'de sağolsun ilgilendi, tanıdığıymış. O sebeple söyledim. Yanlış anlama. Yok hayir ben alicam sen alma gibi anladimda ondan benim kesin degi zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 cupramı gt mi ? Cupra tabi ya alinirmi o kia guzel tasarim ama motor yuruyen tirt Sabri bu jant'ı takacaksam eğer altımda bi 300-400 beygir olacak ve geniş araba olacak.. Vossenler icin mi diyosun ? Performalar icin mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Bu jantlar süper duruyor bence..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-ve-bakimli-fazla-iddali-142801883/detay/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 @Nihat Abukan, Abi hakikaten çok güzelmiş jantlar ya. Görünce "ooooooooooo" dedim yemin ederim. Markası modeli ne acaba jantların. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 @Nihat Abukan, Abi hakikaten çok güzelmiş jantlar ya. Görünce "ooooooooooo" dedim yemin ederim. Markası modeli ne acaba jantların. Ümit ilan sahibinin telefonu var, açıp sormak lazım.. Harika Bence de harika. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap