Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Orijinal 5 kollu lansman jantının üzerine yakışan yok bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Orijinal 5 kollu lansman jantının üzerine yakışan yok bence. Abim o da çok büyük be, alınası gelmiyor bana, 17" bile fazla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Abim o da çok büyük be, alınası gelmiyor bana, 17" bile fazla Zaten aynı şeyleri düşünmemiş olsam şimdiye çoktan bir şekilde takmaya çalışırdım, iyisi orijinali olanı.. Bu arada yeniden 1.6 Eb'landım, haberin ola.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Zaten aynı şeyleri düşünmemiş olsam şimdiye çoktan bir şekilde takmaya çalışırdım, iyisi orijinali olanı.. Bu arada yeniden 1.6 Eb'landım, haberin ola.. Hayırlı olsun abi, havalar ısınsın bir buluşma yapalım artık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Hayırlı olsun abi, havalar ısınsın bir buluşma yapalım artık. Teşekkür ederim Fatih, elbette güzel bir buluşma ayarlarız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Zaten aynı şeyleri düşünmemiş olsam şimdiye çoktan bir şekilde takmaya çalışırdım, iyisi orijinali olanı.. Bu arada yeniden 1.6 Eb'landım, haberin ola.. Hayırlı olsuuun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Teşekkür ederim Fatih, elbette güzel bir buluşma ayarlarız. tekrar ecoboost mu aldın Nihat abi nerden aldin hangi renk hb kırmızı mi yine hayırlı olsun fotolarini bekliyoruz. .Ben bile düşünüyorum valla tekrar ecoboost mu alsam diye ama yaza doğru bakalım belki alabilirim. Şöyle birşey verelim bu jant 18gibi duruyor valla normalde bu jantlar 17 incte.burdaki büyük duruyor biraz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 tekrar ecoboost mu aldın Nihat abi nerden aldin hangi renk hb kırmızı mi yine hayırlı olsun fotolarini bekliyoruz. .Ben bile düşünüyorum valla tekrar ecoboost mu alsam diye ama yaza doğru bakalım belki alabilirim. bu jant 18gibi duruyor valla normalde bu jantlar 17 incte.burdaki büyük duruyor biraz Araba alçaltılmış, yoksa jantlar 17 gibi duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 3dtuning diye bir site var. Aracınıza istediğiniz jantları takabiliyorsunuz. Fordun orjinal fabrika jantlarını da deneyebiliyorsunuz. Fordun en son çıkan paketlerinde beğendiğim bir jant vardı, onu uyguladım. Bu da hafif alçaltılmış hali, bu jant 17", nasıl durmuş yorumları alalım. En beğendiğim jant bu Zaten aynı şeyleri düşünmemiş olsam şimdiye çoktan bir şekilde takmaya çalışırdım, iyisi orijinali olanı.. Bu arada yeniden 1.6 Eb'landım, haberin ola.. Hayırlı olsun abi, ne zaman tanıyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Bu arada yeniden 1.6 Eb'landım, haberin ola.. Yahu bu böyle iki lafın arasına sıkıştırılacak bir haber mi? Aç konunu, patlat fotoğraflarını, anlat hikayeni, dünya alem duysun, anlasın EB'ye sevdalı olmanın nasıl bir şey olduğunu. Vesile ile Otosan 1.6 EB getirmiyor ya, hakaret sayılmayacak sözlerle nasıl anlatabilirim bilemedim, en hafifi "aptallık" olurdu herhalde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 (düzenlendi) Yahu bu böyle iki lafın arasına sıkıştırılacak bir haber mi? Aç konunu, patlat fotoğraflarını, anlat hikayeni, dünya alem duysun, anlasın EB'ye sevdalı olmanın nasıl bir şey olduğunu. Vesile ile Otosan 1.6 EB getirmiyor ya, hakaret sayılmayacak sözlerle nasıl anlatabilirim bilemedim, en hafifi "aptallık" olurdu herhalde. Hocam en kısa zamanda dediklerinizi harfiyen uygularım. En beğendiğim jant bu Hayırlı olsun abi, ne zaman tanıyoruz Çok teşekkür ederim Ozan, en kısa zamanda.. Hayırlı olsuuun Çok teşekkür ederim Servet.. tekrar ecoboost mu aldın Nihat abi nerden aldin hangi renk hb kırmızı mi yine hayırlı olsun fotolarini bekliyoruz. .Ben bile düşünüyorum valla tekrar ecoboost mu alsam diye ama yaza doğru bakalım belki alabilirim. Valla Eb'suz olmuyor yani bu benim için böyle, neden derseniz bu paraya alınabilecek en güzel seçenek 1.6 Eb. Evet renk şeker kırmızı ve hb. km.si 23700 şu an için 24000'de.... Ocak 3, 2014 Nihat Abukan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Yahu Nihat güle güle kullan da, ben anlayamıyorum neden aynı arabayı alıp satıp tekrar alıyorsun? Bu araçlar arasında bir fark mı görüyorsun? Yani noteri sigortası kaskosu hiç mi üşenmiyorsun kardeşim sen hadi başka başka araçlar olsa anlıycam da aynısı yahu, renk bile aynı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Zaten aynı şeyleri düşünmemiş olsam şimdiye çoktan bir şekilde takmaya çalışırdım, iyisi orijinali olanı..Bu arada yeniden 1.6 Eb'landım, haberin ola.. Nihatım hayırlı uğurlu olsun, evet ilk fırsatta aç konunu ..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Yahu Nihat güle güle kullan da, ben anlayamıyorum neden aynı arabayı alıp satıp tekrar alıyorsun? Bu araçlar arasında bir fark mı görüyorsun? Yani noteri sigortası kaskosu hiç mi üşenmiyorsun kardeşim sen hadi başka başka araçlar olsa anlıycam da aynısı yahu, renk bile aynı Sanırım bunun cevabını Servet verir... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 @Nihat Abukan, Hayırlı uğurlu olsun abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap