tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Bizde 35mm yay takcaz korkuyorduk 50mm bile sıkıntı yapmazmış bunu anladım Maşallah bu arada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Sercan ın arabadaki yay değil hava süspansiyonu arkadaşlar. ben de bu jantı gördüm acaba nasıl olur mu ki bizim araca gideri var mı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Bence pek hoş değil, ayrıca 5x108 olduğuna emin misin? Balata tozundan bıkmışlara gelsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Bence pek hoş değil, ayrıca 5x108 olduğuna emin misin? Balata tozundan bıkmışlara gelsin. evet abim 5 108 Bakan olmadimi bea bana güzel geldi bu jant acep sizce nasıldır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Sercan ın arabadaki yay değil hava süspansiyonu arkadaşlar. ben de bu jantı gördüm acaba nasıl olur mu ki bizim araca gideri var mı ? sevdiğim bir tarz ancak focusta nasıl olur bilmiyorum, denemek lazım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 (düzenlendi) Ardakaşlar araçta Air Süspension vardır. yay sökme ya da 3 - 5 cm yay yoktur. sizce bu jantlar nasıl durmuş ? jantlar 18"dir Nisan 6, 2014 Sercan Birlik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 abim sıkıntı değil buldum arkadaşımızı tek tek profillere baktım jantları için demiştim de ama 18 miş benim yay da oacak 17 takmam gerek ama kafama uygun bişi bulamadım Hacı jantın modeli rotiform spider olması lazım 17si de mevcut benim de hoşuma giden bi jant http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-jantkolik-17-inc-spider-jant-4x100-5x100-108-114-3-120-17x8-0-158338699/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Hacı jantın modeli rotiform spider olması lazım 17si de mevcut benim de hoşuma giden bi jant P http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-jantkolik-17-inc-spider-jant-4x100-5x100-108-114-3-120-17x8-0-158338699/detay eyvallah Ramço Cansın bizim kerataya düşünüyorum sence nası olur. kac gündür bakıyorum 17 si yoktu bunu nerede hangi etikette buldun yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 eyvallah Ramço Cansın bizim kerataya düşünüyorum sence nası olur. kac gündür bakıyorum 17 si yoktu bunu nerede hangi etikette buldun yahu 17 spider diye aradım direk çıktı valla 5x108 de yazıyor ama bi sormak lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 17 spider diye aradım direk çıktı valla 5x108 de yazıyor ama bi sormak lazım ben 5x108 i ekleyince direk eliyor galiba ondanmis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 ben 5x108 i ekleyince direk eliyor galiba ondanmis satıcılar kategorileri doğru seçmiyor ya tek tek bakmak lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Sabriiiiii yetiş!!! Malum aracımda 215/50/ZR17 lastik ve Volvo HL710 modeli jant var. Ancak ST Bodykit'ten sonra, jantlar bariz gözüme batmaya başladı! E küçük bunlar?! 18'e geçme arifesindeyim. Ama hangi jant? Çok arayıp, zor bulmuştum bu jantları. "Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm?" Napalım? 18inç Jant önerisi olanlar? Gözüm Ford'un 18inç 5 kollu lansman jantlarında. Ama farklı seçeneklere de fazlasıyla açığım.. Hatırlatma: UKA46 / ST Sedan Lansmana yok demem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Ne zaman yazicak acaba diyodum 18den asagi kurtarmaaz Valla abi sahibindende bakym ama klasik ST veya RS almada. Lansman janti olur ki gorduk bulusmada cok guzel duruyordu. Vossenler var ben takmistim. Sahibindende tek tuk modeller var. Arama kismindan bijon araligi 5x108 ve boyutu 18" yapip bir bak istersen. Bi tane BBS vardi Citroen C5 janti vardi. Suan sana bi liste yapasim var ama mobildeyim sahibinden.comu aktif kullaniyorsan zaten bilirsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Sabriiiiii yetiş!!! Malum aracımda 215/50/ZR17 lastik ve Volvo HL710 modeli jant var. Ancak ST Bodykit'ten sonra, jantlar bariz gözüme batmaya başladı! E küçük bunlar?! 18'e geçme arifesindeyim. Ama hangi jant? Çok arayıp, zor bulmuştum bu jantları. "Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm?" Napalım? 18inç Jant önerisi olanlar? Gözüm Ford'un 18inç 5 kollu lansman jantlarında. Ama farklı seçeneklere de fazlasıyla açığım.. Hatırlatma: UKA46 / ST Sedan 18" guzel bir tercih olur.Jant olarak kendi kullandigim janttan oneririm range rover janti candir [emoji106] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 St ve Lansman gun metal fiyatlari nedir acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap