Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 18 jantta 45 yanak mümkünmü yani focusta? üretici tarafından öngörülen Yakup'un da yazdığı gibi 235/40-18, ama teorik olarak 215/45-18 de aynı çap ve çevreye sahip. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 üretici tarafından öngörülen Yakup'un da yazdığı gibi 235/40-18, ama teorik olarak 215/45-18 de aynı çap ve çevreye sahip. Benimde tercih edeceğim 215/45-18 olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 235 lastik tavsiye etmelerinin nedeni jantın genişliğinin 8 inç olması. Eğer 8 inçten dar bir jant kullanılırsa (eski ST jantları gibi 7.5" bir jant mesela) o zaman 225/40/18 de kullanılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 8'' de olsa 225 uygunmuş, 215 olmuyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Yok yakup uyuyor uymasına ama lastik içeride gibi kalıyor.. Onların tavsiye ettiklerinden 1 cm azını takmak daha iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Yok yakup uyuyor uymasına ama lastik içeride gibi kalıyor.. Onların tavsiye ettiklerinden 1 cm azını takmak daha iyi. Tabi tabi demek istediğim o, zaten tablo ortada ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 arkadaşlar bi jant buldum da ilanda volvo s40,s60,s80 modellere uyumlu yazmış arkadaş.Bende satıcıya benim araca olurmu diye sorduğumda olur dedi bana volvo ve ford aynı plotformu paylaşıyorlar dedi bana jant özellikleri ; 5*108 bijon aralığı 40 ET si varmış sizce benim aracıma uyarmı bu jantlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Uyumlumudur bilmiyorum ama,pek yakışcakmış gibi gözükmüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Bijon aralığı ve ET'si uyuyor. Bence yakışır da. Ama göbekteki Volvo yazısından kurtulman lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Göbekteki Volvo yazısından kurtulmak iyi bir seçenek, bir de gırgırına onları orada durdurmak var. Volvo alamadık, şimdilik jantlarından başlayalım gibi espiriler yapılabilir ama o yazıdan kurtulmak en akıllıcası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Göbekti ki volvo yazısını satıcı değiştirir gönderirim dedi o problem değil ( ama ümitin dediği gibi çıkarmasak da hayelim olan s60 a janttan başlardık ) bu arada bizim araçların ET si kaç ? Jant arabama yakışırmı onda karamsarlığım var var benim araç beyaz bu jant ise gri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 bu arada bizim araçların ET si kaç ? Orijinal Ford 16 ve 17" olanların 50, 18" olanın 55 mm Jant genişliği ile bağlantılı tabii ama 8.5" genişlikte 35 mm'ye kadar ET'lerin sorun yaratmayacağını düşünüyorum. Bundan düşük değerlerde çamurluğa sürtme açısından dikkat etmek lazım. Bu arada ET nedir diye merak edip sormaya çekinenler için: ET (Almanca Einpresstiefe), ya da İngilizce "Offset", jantın montaj yüzeyinin jant ortasına mesafesi olarak tanımlanır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2012 Bence çok kollu daha çok yakışacağını düşünüyorum, mondeodaki kartanesi dedikleri yada c-max jantına benzer jant Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kenan iyetin Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Hocam Budur... evet focusun harbi jantı budur araca başka bi hava veriyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Orijinal Ford 16 ve 17" olanların 50, 18" olanın 55 mm Jant genişliği ile bağlantılı tabii ama 8.5" genişlikte 35 mm'ye kadar ET'lerin sorun yaratmayacağını düşünüyorum. Bundan düşük değerlerde çamurluğa sürtme açısından dikkat etmek lazım. Bu arada ET nedir diye merak edip sormaya çekinenler için: ET (Almanca Einpresstiefe), ya da İngilizce "Offset", jantın montaj yüzeyinin jant ortasına mesafesi olarak tanımlanır. tşk cem bey jant hakkında hiç bilgim yokken şimdi lastikçilerle kaşık atıyom kızdırıyorum nerden biliyon sen bunları diyorlar bu hafta siparişi verecem bu jantları resimlerini paylaşırım forumda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap