Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 5 kol jant iyidir ya. Katılıyorum http://sahibinden.com/200647915 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 bunlar kışlık jantmı sabri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Katılıyorum http://sahibinden.com/200647915 http://sahibinden.com/201957421 Bu güzelmiş sabri jantlar fiyakalı ama bizim arabalar o kadar cancanlı değil, servet abiye katılıyorum burada servet abi ne vakit jantın fiyatını 1.000 TL'ye düşürecek o zaman ankaraya gidicem şuan el hareketi yapıyor bana, biliyorum Ben geçen ay Mondeo 18" selective jantı sordum bayiden Focus'a da çok yakışıyor bu jant bayi 5.000 TL. dedi Aslında Mondeo'ya en çok yakışan jant modeli Avrupa Spor pakette ki 19" jantlar fakat onların 18" lerin fiyatını duyduktan sonra sormaya çekindim abi sadece jant mı 5.000 TL, yoksa 18'lik lastikler ile birlikte takım olarak mı? kalbim duracak ona göre Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 bunlar kışlık jantmı sabri Tevfik abiii biara bana bağış kutusu bile yapmistiniz jant için ne günlerdi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Tevfik abiii biara bana bağış kutusu bile yapmistiniz jant için ne günlerdi E banada bağış yapıldı ogün 10 dolar bağışlamıştı...elbise için yokluk günleriydi be evlat....adıma hesap ve fon açılmştı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 abi sadece jant mı 5.000 TL, yoksa 18'lik lastikler ile birlikte takım olarak mı? kalbim duracak ona göre Jant + servis görevlisinden bir öpücük 5.000 TL. Allah'tan KDV dahil fiyatı. Bu arada yedek parçada ki arkadaş soğuk duşu biraz olsun yumuşatmaya çalıştı : Abi zaten 18" jant takma arabaya bizim yollara uymaz, senin 17" ler daha iyi gibi laflar etti sağolsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Jant + servis görevlisinden bir öpücük 5.000 TL. Allah'tan KDV dahil fiyatı. Bu arada yedek parçada ki arkadaş soğuk duşu biraz olsun yumuşatmaya çalıştı : Abi zaten 18" jant takma arabaya bizim yollara uymaz, senin 17" ler daha iyi gibi laflar etti sağolsun canım benim ya, ne kadar da nazik ne kadar da düşünceliymiş tamam Hakan abi, bu kadarı bana yeter 5.000 TL nedir yahu...bu bahsi bir daha açmamak üzere kapatıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Ben dedim, Mert dedim, bu jantı kaçırma dedim. Dinletemedim. Satılınca cızlayacak bak için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Ben dedim, Mert dedim, bu jantı kaçırma dedim. Dinletemedim. Satılınca cızlayacak bak için. sorma abi sorma... o jant satılsın, yıkılırım vallahi. nalet olsun bağğzzıı şeylere 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Sanki 2008 -2011 mondeo 1.6 benzinlilerin jantına benziyor gördüğümü hatırlıyorum ama bir araştırıp yazacağım Su janti bazi focuslarda goruyorum ama satilik olarak denk gelmedim hic... Var mi elinde olan, yada servisteki fiyatini bilen...? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Girip bakmaya üşendimde makyajlı titanium olmayan focustaki jantta bundan dı sanki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Orjinal jantlarımı değiştirmeyi düşünmüyorum ama beni baya cezbetti sizinlede paylaşmak istedim sizce nasıl [emoji4] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 sorma abi sorma... o jant satılsın, yıkılırım vallahi. nalet olsun bağğzzıı şeylere spor jantsa sözü edilen sahibindencom'a bugün 4-5 tane gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 (düzenlendi) Ben de bu jantı beğendim.Şeytan dürtüp duruyor. Mart 31, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Ben de bu jantı beğendim.Şeytan dürtüp duruyor. Mondeo siparişi vermedin mi abi sen, ne jantı şimdi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap