Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Şimdi bu focus ve jant ise, sizinkiler nedir? Ayıp oluyor ama... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Jantlara bir el atmayı çok istiyorum ama Biraz daha beklemeliyim ama bu resimleri görünce gaza geliyorum Yok yok beklemeliyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Ayıp oluyor ama... Hem SW hem dizel hemde otomatik birde renkli ((: Tam alınası. 18" focus da ilk kez sürmüş oldum. Ama fena kayıyordu ve zevkliydi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Şimdi bu focus ve jant ise, sizinkiler nedir? Tampon altı spor paket de var bu araçta. Özel sipariş mi bu? Ben de bir SW alayım diyorum; ön tampon ve spoiler ST olsun, marşbiyer ve arka tampon spor paket olsun diye Jantları focus'un standart jantları arasında göremedim. Kuga jantı diyeceğim ama emin olamadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Tampon altı spor paket de var bu araçta. Özel sipariş mi bu? Ben de bir SW alayım diyorum; ön tampon ve spoiler ST olsun, marşbiyer ve arka tampon spor paket olsun diye Jantları focus'un standart jantları arasında göremedim. Kuga jantı diyeceğim ama emin olamadım. Tamamen bayi yapımı, jant ise serviste kalan Kuga jantı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Tampon eki felan hangi bayii miş o ? Bi gidip bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Tampon eki felan hangi bayii miş o ? Bi gidip bakalım Cevabı fotoğrafın içinde Dikkatli gözler çalışa dursun (Avrupa Y.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Otokocun satis babalarindan birinin arabasidir bu... Gidip poposuna bakmali ozellikle fikir verir zetec hakkinda belki. Yakupta goster ama elletme dusturuyla foto koymus kendi jantlarim diye demiyorum bunlarda yakisiyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Test arabası, gidip kullanın Dediğim gibi dizel otomatik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 (düzenlendi) Test arabası, gidip kullanın Dediğim gibi dizel otomatik az once trafikte karsilastim bununla hemen bizim evin onunde neredeyse (atasehir, serifali taraflari iste) suanda kenara cektim arabadan yaziyorum mukemmel olmus...sw lere bi sempati beslemeye baslamistim ama arac gercekten guzel ozellikle buyuk jant ve renk goz alici. On tampon makyajli oldugundan on tampon ekide haliyle farkli. Ama marspiyel ve difuzor f3 un aynisi kisa surede gorebildigim kadariyla. Bu da demek oluyorki f3 mcanin spor paketinde cok farkli birsey olmayacak gibi... Guzeldi gercekten cok basarili. O sanzimanla tadindan yenmez st sw olmasada is gorur Temmuz 11, 2015 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2015 Ben aldım mesajı Yakup şeytan ayrıntıda gizliymiş bi yakınım bugün aradığım jant modellerinden birinin fotoğrafını atmış içim kıpırdadı =) hayırlısıyla alıp taktıktan sonra şu jantları, bi kaç foto eklemeliyim sanırsam =) ama tampon eki olmazsa olmaz inşallah uygun bir fiyat biçerlerse neden olmasın.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Arkadaşlar şu jant için Focus 3 e sizce yakışır mı? 18" 5x108 jant. Ben çok yakışacağını düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 İyi de buna bir araba laf edip değiştirmeye çalışıyorsunuz hep... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Ben değil abi forumdan birisinin arabasına çok yakışacağını söylüyorum inanmıyor bana.Kendisi style jant kullanıyor ST kitle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Abii bu jant sana dedigim gibi ya sedan f3 e yada mondeoya gider. Mesela hakan abinin arabaya cok guzel olur. Ondaki selective jantlarda bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap