Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 1 dakika önce, Yahya Akman said: Abii bu jant sana dedigim gibi ya sedan f3 e yada mondeoya gider. Mesela hakan abinin arabaya cok guzel olur. Ondaki selective jantlarda bana 18 bana fazla gelir o yüzden takamam.Benim canavar gibi sport paket jantlarım var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 3 dakika önce, Doğan Kurban said: Duysa nolur. Yakup ne derse o. Ataerkiller anladığım kadarıyla. aman senin gibi olmasınlarda... tamam burayı boşaltalım ya, içine ***tık yani konunun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 On 08.09.2014 19:07:03, Sabri Özer said: Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir jantlara bayıldım yalnız orijinal jantlara göre ağırlık farkı nedir hiç baktınız mı benim kafama yatan jantlardan biri bu lansman jantlar fiyat ve bulunabilirliğine göre bu daha akıllıca gibi geldi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 On 08.09.2014 19:07:03, Sabri Özer said: Eveeet [emoji3] bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir [emoji3] jantlara bayıldım yalnız orijinal jantlara göre ağırlık farkı nedir hiç baktınız mı benim kafama yatan jantlardan biri bu lansman jantlar fiyat ve bulunabilirliğine göre bu daha akıllıca gibi geldi Bu jantlar takıldığından beri bir kere bile olsun arabanin gidişi değişti,cok konforsuz oldu gibi şeyler demedim. Hatta yazmıştım bir daha 18 jant aşağısı jant kullanmam herhalde. Hem arabayi çok güzel gösteriyor hemde doğru kullanırsanız daha bile iyi 215 tabanli 16 janttan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 On 08.09.2014 19:07:03, Sabri Özer said: Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir jantlara bayıldım yalnız orijinal jantlara göre ağırlık farkı nedir hiç baktınız mı benim kafama yatan jantlardan biri bu lansman jantlar fiyat ve bulunabilirliğine göre bu daha akıllıca gibi geldi valla benim çok hoşuma gitti hatta bir kaç tane buldum sahibindende ama oem urunmu bilmiyorum .. peki aracı düşürmen gerekti mi normalde bizim araçlar bu kadar düşük değil yani benim style jantlarla öyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Fotoğraflarda spor yay var ama onlari janti taktikdan 2 ay sonra söktürdüm. 16 jantli yayli kullanirkende sokturmeyi düşünüyordum. Şuan yaysiz 18 ve gayet güzel. Eğer lastiği orjinal ölçü olan 235/40/18 alirsaniz güzel çünkü camurlugu dolduruyorsunuz 225/40/18 alırsanız yay şart oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 2 dakika önce, Sabri Özer said: Fotoğraflarda spor yay var ama onlari janti taktikdan 2 ay sonra söktürdüm. 16 jantli yayli kullanirkende sokturmeyi düşünüyordum. Şuan yaysiz 18 ve gayet güzel. Eğer lastiği orjinal ölçü olan 235/40/18 alirsaniz güzel çünkü camurlugu dolduruyorsunuz 225/40/18 alırsanız yay şart oluyor o zaman 235/40/18 alınmalı çünkü yay ekstra masraf doğal olarak konforda düşüyor.. bir kaç tane buldum bakalım orijinal mi... aslında yaysız fot. varsa atabilirmisin mümkünse.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 2 dakika önce, Sabri Özer said: Fotoğraflarda spor yay var ama onlari janti taktikdan 2 ay sonra söktürdüm. 16 jantli yayli kullanirkende sokturmeyi düşünüyordum. Şuan yaysiz 18 ve gayet güzel. Eğer lastiği orjinal ölçü olan 235/40/18 alirsaniz güzel çünkü camurlugu dolduruyorsunuz 225/40/18 alırsanız yay şart oluyor o zaman 235/40/18 alınmalı çünkü yay ekstra masraf doğal olarak konforda düşüyor.. bir kaç tane buldum bakalım orijinal mi... aslında yaysız fot. varsa atabilirmisin mümkünse.. Orjinal volvo janti değil replica hepsi 1300e 4 tane orjinal jant hayal Telefon yeni bilgisayarda var eklerim akşam ama foruma koymuştum galiba. Gece grisi Focusum konumda bir göz atın 2 dakika önce, Sabri Özer said: Fotoğraflarda spor yay var ama onlari janti taktikdan 2 ay sonra söktürdüm. 16 jantli yayli kullanirkende sokturmeyi düşünüyordum. Şuan yaysiz 18 ve gayet güzel. Eğer lastiği orjinal ölçü olan 235/40/18 alirsaniz güzel çünkü camurlugu dolduruyorsunuz 225/40/18 alırsanız yay şart oluyor o zaman 235/40/18 alınmalı çünkü yay ekstra masraf doğal olarak konforda düşüyor.. bir kaç tane buldum bakalım orijinal mi... aslında yaysız fot. varsa atabilirmisin mümkünse.. Orjinal volvo janti değil replica hepsi 1300e 4 tane orjinal jant hayal [emoji4] Telefon yeni. Bilgisayarda var eklerim akşam ama foruma koymuştum galiba. Gece grisi Focusum konumda bir göz atın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Şimdi, Sabri Özer said: Orjinal volvo janti değil replica hepsi 1300e 4 tane orjinal jant hayal Telefon yeni bilgisayarda var eklerim akşam ama foruma koymuştum galiba. Gece grisi Focusum konumda bir göz atın hemen bakıyorum teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Bir gariplik var şuan forumda anlamadim ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 (düzenlendi) 29 dakika önce, Sabri Özer said: Bir gariplik var şuan forumda anlamadim ama banada öyle geldi. jantlara baktım yaysızda gayet iyi.. gönül ister bir yayla ama şartlar tüv vs Kasım 12, 2015 Emre Gül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 1 saat önce, Sabri Özer said: Bir gariplik var şuan forumda anlamadim ama Tapatalk kullanırsanız olur, alıntı yapmayın gariplik hissettiğinizde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 1 saat önce, Sabri Özer said: Bir gariplik var şuan forumda anlamadim ama Alıntıların tamamını tek iletide gösteriyor Sabri. Tapatalk tepelaklak :D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 1 saat önce, Sabri Özer said: Bir gariplik var şuan forumda anlamadim ama Alıntıların tamamını tek iletide gösteriyor Sabri. Tapatalk tepelaklak Damn you tapatalk Yokki bi Focusclubtr app indirelim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 2 dakika önce, Sabri Özer said: Damn you tapatalk Yokki bi Focusclubtr app indirelim... Mobil mobil candır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap