Kaan Yagizer Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2015 İşte şöyle bir şey ... http://youtu.be/Fq93o-EOoJQ ... önce kocaman cama (4m2) koyusundan film çekilir ... sonra arkasına 5,000 lümen projeksiyon cihazı yerleştirilir. USB stick ile reklam yüklenir ve devreye alınır ... işte çift yönlü dev ekran Bizim çocukların icadı ... şimdi bunun aynısını E5 cepheli showroom camlarına da yapalım diyorlar. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Bizim çocukların icadı ... şimdi bunun aynısını E5 cepheli showroom camlarına da yapalım diyorlar. Süpermiş Tabi biraz pahalı bir icat olmuş Ancak akşam görünür bence dış cephede, gündüz gün ışığında pek işe yaramaz gibi gibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Abi size 4m2 yetmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 4m2 deneysel bir çalışmaydı, çift taraflı ekran işini bir kere oturttuk ya ... gerisi Allah kerim çift taraflı ekranın tek sakatlığı : içeriden seyrediyorsan yazılar ters görünüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 4m2 deneysel bir çalışmaydı, çift taraflı ekran işini bir kere oturttuk ya ... gerisi Allah kerim çift taraflı ekranın tek sakatlığı : içeriden seyrediyorsan yazılar ters görünüyor Reklam ve presentasyon işine ters Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Reklam ve presentasyon işine ters ..şey evet, biraz öyle oldu sanki bu sorunu nasıl aşarız olayını düşünüyorum tabi ... düşünüyorum, düşünüyorum ... düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 ..şey evet, biraz öyle oldu sanki bu sorunu nasıl aşarız olayını düşünüyorum tabi ... düşünüyorum, düşünüyorum ... düşünüyorum. E5 Cepheli cam'da yansıtırkende doğal olarak ters görünecek içerden görünmesi pek dert değilse (kehkehkeh) projeksiyonun ayarlarında görüntüyü ters yansıtma seçeneği vardır muhtemelen. Şaka bir yana siyah zeminde renklerde olması gerektiği gibi görünmeyecektir herhalde. Ben şimdiye kadar zemin rengi seçebildiğim projeksiyon görmedim. Varsada iyiymiş Not: 7/24 reklam dönecek bir alanda projeksiyon kullanmak sanırım size bayaaaa bir pahalıya patlar, ampul alıp durursunuz (Tabi setup fee yi saymıyorum bile) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 E5 Cepheli cam'da yansıtırkende doğal olarak ters görünecek dışarıdan düz gözüksün yeter canım ... Tabi setup fee yi saymıyorum bile ...daha bir masraf yapmadık, 5,000lümenlik projeksiyon cihazı zaten elimizde vardı. Ona bir kablo çektik, oldu bitti. siyah zeminde renklerde olması gerektiği gibi görünmeyecektir herhalde ...daha yakından HD bir filmi video'ya çekerim, renkler koyu zemin olmasına rağmen fena değil ... tamam bir Ultra HD Curve falan değil ... ama not bad yahu. ampul alıp durursunuz ...akşam dükkan kapalıyken açık bırakalım, sabaha kadar reklam dönsün diyorduk ... ama işin dibinde ampul olayından yırtamayacağımız kesin, artık toptancının nüfusuna mı kaydoluruz? adamın yanına çırak diye mi gireriz? bir çaresini bulacağız. ...işin gırgır yanı bizim çocuklar şimdiden ---abi buna HD kablosu ile digitürk bağlayalım, manyak maç seyredilir bunda yaaa--- demeye başladılar. yani halt etmiş, kedinin aklına ciğer düşürmüş olabilirim ki bu tırsınç bir durum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 ...akşam dükkan kapalıyken açık bırakalım, sabaha kadar reklam dönsün diyorduk ... ama işin dibinde ampul olayından yırtamayacağımız kesin, artık toptancının nüfusuna mı kaydoluruz? adamın yanına çırak diye mi gireriz? bir çaresini bulacağız. ...işin gırgır yanı bizim çocuklar şimdiden ---abi buna HD kablosu ile digitürk bağlayalım, manyak maç seyredilir bunda yaaa--- demeye başladılar. yani halt etmiş, kedinin aklına ciğer düşürmüş olabilirim ki bu tırsınç bir durum. Firma olarak size "dokanmaz" yahu Rutine bağlarsa vazgeçilebilir bir icat haline dönüşür herhalde. Ama bi dakka ya, ben her kk ekstremde bir servis harcaması gördüğüm zamanlar aklıma geldi, yok yok çok uzun ömürlü o ampuller Büyük ekran görünce Maç izleme olayı her ortamda mevcut demek ki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 piroce için kullandığımız projeksiyon cihazı bu ... ...cam filmini söktük, neden derseniz sabit cam filmi ışığı da kesiyor, ortam karanlık hale geliyor. onun yerine bizim çocuklar elektrikli bir perde aldı (semi-transparan) ... kumandası bile var. çok sexy canım ...pazartesi elektrik tesisatını da çekip topraladıktan sonra bir HD film atıcam üzerine, o görüntünün video'sunu çekeyim ... bakalım beğenecekmisiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Patent alin bari 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 (düzenlendi) Patent alin bari ...bizimkisi bildiğiniz "Zihni Sinir Pirocesi" işte ... http://www.zihnisinir.com/tr/ ...hem stress olsun, hem de ekranın tam önündeki spot'u söndürelim, böylece renkler daha canlı gözüksün ısrarımın sonucunda uçan halı'ya çıkan ama ısrar ile bir türlü ölmeyen iş arkadaşımız Şubat 13, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap